• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezda Mančester junajteda pobjesnila zbog Mundijala: Izbrisane sve slike na Instagramu, ostavljena samo jedna - CRNA

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Selektor Garet Sautgejt mu nije oprostio veliki propust u reprezentaciji?

 Džejdon Sančo obrisao Instagram profil jer ne ide na Mundijal Izvor: Profimedia

Napadač Mančester junajteda Džejdon Sančo (22) ne ide na Svjetsko prvenstvo u Katar i to je po svemu sudeći veoma teško podnio. To je nagovijestio tako što je obrisao sve objave na Instagramu i za profilnu sliku stavio samo crnu boju. Poslije objavljivanja spiska selektora Gereta Sautgejta, ovakva njegova ljutnja nije iznenađenje, kao što na njegovu žalost nije iznenađenje ni to što nije sada u Kataru.

Iako je od 2018. standardan u reprezentaciji Engleske, za koju je odigrao 28 utakmica, od prošlog septembra nema mjesta u nacionalnom timu, a u Mančester junajtedu je ove sezone dao samo tri gola uz jednu asistenciju, dok je za čitavu prošlu pogodio pet puta. Povrh toga, pred Svjetsko prvenstvo je propustio četiri utakmice Mančester junajteda zbog povrede.

Engleski novinari navode da je razlog bio i taj što je Sančo zakasnio na jedan sastanak u reprezentaciji u oktobru 2021, uoči utakmice protiv Andore. Selektor Sautgejt počinje sastanke tek kada su svi igrači prisustni, pa su krilnog napadača Mančester junajteda tada čekali svi u ekipi "Albiona" i moguće je da je to bio razlog zbog kojeg nije bio u timu na sljedećem okupljanju.

Sančova karijera u reprezentaciji ne teče onako kako su mnogi mislili nakon sjajnih nastupa na Evropskom prvenstvu, na kojem je bio tragičar u finalu zajedno sa Markusom Rašfordom i Bukajom Sakom, jer niko od njih nije iskoristio jedanaesterac u penal-seriji za titulu protiv Italije. Poslije toga trpili su i prijetnje i uvrede na društvenim mrežama.

Na Instagramu ga prati devet miliona korisnika i pogledajte kako mu sada izgleda profil:

Izvor: Instagram

Engleska će na Svjetskom prvenstvu igrati u Grupi B, uz Iran, SAD i Vels, a prvi meč odigraće u ponedjeljak, od 16 časova protiv Irana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC