• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeđaju ga da je Srbin, on brutalno udario po Piksijevim "orlovima": Hrvatski trener poslije Brazila - razočarenje!

Autor Haris Krhalić

Jedan od najboljih hrvatskih stručnjaka oštro je analizirao igru Srbije.

 Nenad Bjelica o igri "orlova" Izvor: Profimedia/MN Press

Na početku Svjetskog prvenstva u Kataru reprezentacija Srbije poražena je od Brazila, a tu vijest kao da su sa radošću dočekali u komšiluku. Nakon pobjede Brazilaca golovima Rišarlisona hrvatski trener Nenad Bjelica pokušao je da analizira ovu utakmicu na HRT-u, ali uz veoma oštre kritike ka srpskoj reprezentaciji.

"Najbolji trener Balkana", kako mediji u Hrvatskoj vole da nazovu Nenada Bjelicu nije bio nimalo blagonaklon prema srpskom timu. Nekadašnji trener Dinama iz Zagreba i Osijeka istakao je da se fudbalska reprezentacija Srbije isključivo branila, a da Vanja Milinković-Savić i pored brojnih odbrana nije toliko pouzdan. 

"Branili su se solidno u prvom dijelu, ali ni jednu kontru nisu mogli da slože, nisu imali kvalitet da istrče. Sjećam se golmana Milinković-Savića iz Poljske, u stanju je da odbrani nemoguće, a i da zezne, kao što je u četvrtak sasvim nepotrebnim riskantnim dodavanjem uvalio svog suigrača i zakuvao veliku šansu Brazilaca, a onda obranio taj zicer", ispričao je Nenad Bjelica i sebi napravio dobar uvod.

Stručnjak kojeg su navijači u Hrvatskoj svojevremeno vrijeđali povicima da je Srbin, a zatim mu i ozbiljno prijetili, razočaran je igrom Piksijevog tima. Kako kaže Bjelica, i daleko slabije ekipe stvarale su šanse protiv Brazila koji Srbija nijednom nije ugrozila! 

"Prekid je inače oružje inferiornijih ekipa, ali Srbija ima kvalitet da zaprijeti Brazilu, a nije ga ugrozila 100 minuta, nije imala šansu. Baš razočaravajuće. Pa koliko su i lošije ekipe barem ponekad ugrozile Brazilce, Srbi nijednom", zaključio je bivši trener Osijeka koji u tom klubu nije uspio da napravi nikakav rezultat. O njegovom ugovoru sa timom iz Slavonije pričalo se mjesecima jer zbog ogromnog obeštećenja nisu mogli da mu daju otkaz i kada je bilo kristalno jasno da stvari ne funkcionišu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC