• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo je katastrofa!" Nijemci javno napali Špance nakon ispadanja sa Mundijala!

Autor Dragan Šutvić

Njemačka je odradila svoj dio posla u posljednjem kolu grupne faze, ali Španija nije!

 nijemci bijesni na špance nakon ispadanja sa mundijala  Izvor: Fonet/Julio Cortez/AP

Japan je u potpuno nevjerovatnom meču sa samo 17 odsto posjeda lopte uspio da pobijedi Španiju 2:1, ali Špancima to nije palo teško. Tako su uspjeli da izbegnu susret sa Hrvatskom u osmini finala Svjetskog prvenstva i namjestili su se na eventualni put Srbije u četvrtfinalu. Sa druge strane, Nijemcima je jako teško pao ovaj poraz Španije poslije "fantomskog gola"!

Njemačka je na kraju savladala Kostariku 4:2, ali golovi Kaija Haverca i Niklasa Filkriga koji su donijeli trijumf nisu bili dovoljni za prolaz dalje. Španija je imala bolju gol razliku i otišla je u narednu fazu kao druga na tabeli. Poslije utakmice zvijezde njemačkog tima nisu krile razočaranje. Očekivali su da Španci odrade svoj dio posla!

"Ovo je apsolutna katastrofa. Nevjerovatno boli jer je naša pobjeda trebalo da bude dovoljna. Osjećali smo se bespomoćno, teško je bilo očekivati da se napravi čudo i da slavimo sa sedam golova razlike. Nevjerovatno je tužno što su Japanci uspjeli da pobede Špance. Cijela naša tragedija dogodila se porazom protiv Japana", rekao je Miler. 

Dvostruki strijelac u ovom meču i vjerovatno najbolji igrač Njemačke na prvenstvu uz Džamala Musijalu Kai Haverc takođe nije krio razočarenje rezultatom druge utakmice u grupi. 

"Nismo očekivali ovaj rezultat od Španije. Ali moramo da pogledamo sebe, imali smo dovoljno prilika za pobjedu protiv Japana i Španije", rekao je razočarani Haverc. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC