• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posljednja vijest sa treninga Srbije: Biće to sve dobro! Vlahović i Pavlović grizu, Mitar dobacuje: Evo ga, brat! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Srbija će izgleda u najjačem sastavu krenuti na Švajcarsku, a priče o lošoj atmosferi su definitivno dezinformacija. Osmijeha ima na pretek... /od reportera MONDA Milutina Vujičića iz Katara/

 srbija odradila posljednji trening pred utakmicu protiv švajcarske  Izvor: Kurir/Dado Đilas

Fudbalska reprezentacija Srbije održala je danas posljednji trening na pomoćnom terenu stadiona Al Arabija uoči meča sa Švajcarskom (petak, 20.00), a vidjećemo da li i uopšte poslednji u Dohi. U slučaju pobjede, srpska reprezentacija ostaće na Svjetskom prvenstvu i igrati u osmini finala najvjerovatnije protiv Portugala, a dobra vijest je da selektor Dragan Stojković može da računa na sve igrače.

Da su svi zdravi potvrdio je tokom današnjeg obraćanja medijima, a srpski novinari u to su mogli da se uvjere tokom treninga na koji smo mogli da "zavirimo" petnaestak minuta.

Na njemu više nego dobra atmosfera i raspoloženje koje uliva povjerenje uoči odlučujuće utakmice za "orlove", a još važnije je da igrači koji su imali problema poslije Kameruna - Vlahović, Pavlović, Veljković - treniraju punim intenzitetom i djeluju potpuno spremni da istrče i od prvog minuta na Švajcarce, ako tako odluči Piksi.

Svi oni su "grizli" na treningu i pokazali da će ovoga puta Piksi moći da bira tim od svih 26 fudbalera koje je poveo u Dohu, dok su i priče o lošim odnosima potpuna dezinformacija, svi su djelovali više nego prijateljski raspoloženi...

Da su osmijesi ponovo tu, možda najbolje govori reakcija Aleksandra Mitrovića koji je srpskom novinaru Ivanu Cvetkoviću dobacio "evo ga, brat", još jednom pokazavši da cijeni pohvale koje je od njega dobio na današnjoj konferenciji za medije.

U moru kritika koje je dobijao u javnosti, značile su mu lijepe riječi i svi sada znamo da je spreman da "pokida" protiv rivala kome je prije četiri godine dao gol, a onda bio pokraden zbog faula.

Interesantno je da je Piksi održao vrlo kratak razgovor sa igračima, ne duži od desetak sekundi, što nam govori da je već sve spremno da se sudarimo sa Švajcarcima na "974 stadionu", inače izgrađenom od kontejnera.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC