• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slučaj Vlahović - evo šta kažu selektor i napadač Srbije!

Autor Dragan Šutvić

Sve zanima šta će biit sa Dušanom Vlahovićem i da li će ga selektor Dragan Stojković uvrstiti u startnu postavu protiv Švajcarske.

 da li će vlahović igrati protiv švajcarske  Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije čeka meč sa Švajcarskom u posljednjem kolu grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru, a selektora Dragana Stojkovića muče brojni problemi sa povredama. Jedan od povrijeđenih je i Dušan Vlahović, napadač Juventusa koji je i sam pričao o svom stanju pred ovaj meč. 

On još čeka svoj mundijalski debi, a sada je na konferenciji za medije na kojoj smo vidjeli i jednu provokaciju za selektora Dragan Stojković pričao i o svom napadaču. Ipak nije htio da otkrije sve!

"Vlahović je spreman za utakmicu protiv Švajcarske i njegovo stanje je neuporedivo bolje nego što je bilo kada smo došli u Dohu i biće u konkurenciji za tim. Ne mogu da vam kažem da li će igrati ili ne, bilo bi neozbiljno da govorim o sastavu, to ne radi nijedan trener. Spreman je", rekao je Stojković.

Što se tiče Vlahovića, on je rekao da bi igrao "i sa jednom nogom", ali...

"Osjećam se dobro i spreman sam, naravno da se nadam da ću igrati u petak. Na selektoru je da odluči. Na prethodne dvije utakmice nisam igrao u dogovoru sa misterom jer nisam bio spreman, imao sam povredu primicača i došao sam povrijeđen na okupljanje i sada se osjećam bolje. Nema problema između mene i selektora, ja sam napisao da sam uvijek spreman - i sa jednom nogom - ali ako je za ekipu bolje i da ostanem na klupi, onda nema problema. Sve je u dogovoru sa Misterom. Tu nema problema", kazao je Vlahović.

Da li će igrati i koliko će moći da bude na terenu veliko je pitanje. Pogtovo u situaciji u kojoj se čak osam reprezentativaca Srbije muči sa povredama, selektor Stojković ne smije previše da rizikuje i da u tim ubaci mnogo "rovitih" fudbalera. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC