• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štoper Švajcarske sreo Srbe, pa odmah pitao za Mitra i Vlahovića!

Autor Dragan Šutvić

Joan Đuru je na ovom Svjetskom prvenstvu u svojstvu navijača i novinara, ali vrlo pomno prati igre Srbije!

 joan đuru o utakmici srbija švajcarska  Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Srbija i Švajcarska će kao i prije četiri godine morati da zaigraju jedni protiv drugih na Svjetskom prvenstvu. Te 2018. godine sa klupe Švajcarske meč je gledao Joan Đuru, pouzdani štoper koji je u osmini finala protiv Švedske odigrao svoj jedini meč na tom Mundijalu.

Možda će vas zanimati

Sada je kao navijač i dio medijske ekipe prisutan u Kataru, a za srpske medije je analizirao dosadašnje igre srpskog tima. Štoper rođen u Abiđanu je istakao da su se "orlovi" prerano opustili u duelu sa Kamerunom. 

"Očekujem težak meč. Mislim da je Srbija zaslužila ono što su do sada postigli. Protiv Kameruna su bili jako dobri, kao i protiv Brazila i mislim da im je jedina greška bila što su mislili da su na 3:1 pobijedili. Nikada ne treba misliti da ste završili posao protiv afričkih timova, jer vam se onda ovo desi. Igrate malo opuštenije i mislim da zato imate samo jedan bod sada", rekao je za srpske medije Joan Đuru.

Kao neko ko se u dresu Arsenala susretao sa najboljim ofanzivcima svijeta, 35-godišnjak se vrlo pohvalno izrazio o kvalitetima napada srpskog tima. Ipak, odmah je pitao da li su Mitrović i Vlahović spremni. 

"Da li su spremni da igraju? Jesu? U redu, onda imate dobru šansu. Mitrović jeste promašio nekoliko šansi protiv Kameruna, ali je bio jako dobar. Njih dvojica su sjajni fudbaleri, ali moram da kažem da je Vlahović pomalo povrijeđen, pa ćemo da vidimo koliko može da doprinese timu", posumnjao je Đuru u Vlahovićevu spremnost. 

Prije četiri godine je meč sa Srbijom presjedio na klupi, ali ga se odlično sjeća. Sada se nada da neće biti provokacija kakve su se vidjele u Rusiji.

"Nadam se da će sve biti u redu jer su momci sazrili, prošle su četiri godine i shvatili su da je utakmica stvar fudbala, a nije stvar politike. Nadam se da će se koncentrisati samo na meč", rekao je on i na kraju proglasio Brazil za prvog favorita za osvajanje šampionske titule. 

"Jako je dobro prvenstvo, favorit za osvajanje trofeja mi je Brazil", zaključio je on.

Pogledajte

01:25
Joan Đuru za srpske medije
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC