• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO ĆE NAS OJAČATI, BIĆEMO NA POSTOLJU! Piksi mu nije dao šansu na Mundijalu, a on poslao šampionsku poruku iz Katara!

Autor Haris Krhalić

Oglasio se i Uroš Račić nakon ispadanja reprezentacije Srbije sa Mundijala u Kataru.

 Uroš Račić poruka na Instagramu Izvor: MN PRESS

Nakon ispadanja u grupnoj fazi Mundijala u Kataru Uroš Račić je na instagramu objavio izuzeno emotivnu poruku u kojoj se osvrnuo na takmičenje iza nas kao i na budućnost fudbala u Srbiji. Loše izdanje "orlova" na Svjetskom prvenstvu potreslo je javnost u toj zemlji, ali svakako i same igrače. 

Perspektivni vezista je sva tri meča grupne faze gledao sa klupe i nije dobio priliku da debituje na Mundijalu, ali je osjetio svu težinu neuspeha. 

"Ljubav prema voljenoj zemlji ima samo emociju koja je čista i iskrena. Naučio sam da je fudbal nešto najljepše što mi se desilo u životu i dao mi je najbolje u životu! Da se ponovo rodim opet bih bio fudbaler. Znam da će teške proći i doći dobre stvari iako to po nekada nije sve tako jednostavno i lako, ali je lijepo i kada rezultati ne prate svo odricanje i težinu koju nosi profesionalizam! Vjerujem da će nas sve ovo ojačati i da ćemo u nekoj sljedećoj rundi mi biti na pobjedničkom postolju i slaviti. Želim da budem ponosan na sve momke koji su dali svoj maksimum i koji će nek da Bog veoma brzo slaviti zajedno sa mnom u nekom od narednih velikih takmičenja! Živio fudbal, živela Srbija", napisao je Račić u objavi na ovoj društvenoj mreži.

Reprezentacija Srbije je završila učešće na Mundijalu kao posljednjeplasirana reprezentacija u grupi G sa jednim bodom iz tri kola. Protiv Brazila suizgubili 2:0, potom su remizirali sa Kamerunom 3:3, da bi na kraju bili poraženi od Švajcarske. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC