• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivao video - BIO JE PENAL NAD MITROVIĆEM? Nedić grmio zbog poteza Švajcarca: Zašto su ćutali kad su nas pokrali?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sudijski analitičar Dejan Nedić, kao i njegov kolega Dejan Đurđević smatraju da je u ovoj situaciji bilo elemenata za kazneni udarac za Srbiju.

 Sudija je trebalo da dosudi penal za Srbiju Izvor: RTS/Screenshot

Srbija je ispala sa Svjetskog prvenstva u Kataru poslije poraza od Švajcarske 2:3, a i ovoga puta je mnogo prašine bilo oko suđenja. Sada se pojavio i detaljan snimak situacije u kojoj se vidi da je za Srbiju možda trebalo da bude sviran penal.

Ponovo je u centru pažnje bio Aleksandar Mitrović, a sudijski analitičar RTS-a Dejan Nedić je komentarisao situaciju u kojoj je korpulentnog napadača iz Smedereva zaustavio defanzivac Švajcarske Fabijan Šer. 

Na snimku koji je isplivao u njemačkim medijima djeluje da je Šer igrao rukom kada je zaustavio Aleksandra Mitrovića, pogledajte taj momenat:

"Nijemci sada analiziraju, gdje su bili prije četiri godine da analiziraju kada nas je njemački sudija pokrao. Sada je lako da analiziraju i da pronalaze ove snimke. Ukoliko je tačno da je odigrao rukom onda smo oštećeni, bilo je elemenata da se VAR pozove. Mada, znate da ponekada kamera vara... Ali hvala Nijemcima što su se brinuli za nas", istakao je Dejan Nedić u svojoj analizi sporne situacije. 

U studiju RTS-a o tome je pričao i Dalibor Đurđević, sudija koji je ekspert za VAR i istakao je da situacija nije jednostavna, ali da je elemenata za penal bilo!

"Iskren da budem, to nismo primijetili jer su nas vjerovatno nosile emocije. Situacija je kompleksna, pogledana je iz dva ugla i mislim da je bilo elemenata za kazneni udarac. VAR je dužan da nađe ugao koji jasno pokazuje da je prekršaj učinjen. Iz jednog ugla se vidi da je možda ruka uticala, a iz drugog da je ruka promijenila pravac lopte. Situacija je kompleksna, nažalost promakla je i opet nismo imali sreće", rekao je Đurđević za RTS.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC