• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ALBANCI ZAPALILI SRPSKU ZASTAVU: Haos na ulicama - grupa napala mladića! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Poznato je da albanski navijači u dijaspori podržavaju sve timove koji igraju protiv Srbije, ali sada su prešli granicu.

 Albanci zapalili srpsku zastavu Izvor: Kurir TV/Screenshot

Svetsko prvenstvo u Kataru donelo je još jedan okršaj Srbije i Švajcarske, a i ovaj meč će "orlovi" pokušavati da zaborave. Ponovo su zbog poraza od Švajcaraca eliminisani iz takmičenja, a pored stanovnika zemlje u centralnom delu Evrope radovali su se i albanski navijači. Na Kosovu i Metohiji bilo je velikog slavlja zbog poraza Srbije, a i albansko stanovništvo u dijaspori obilježilo je uspjeh Švajcarske.

Tako su se u Cirihu albanski navijači sladili pobjedom nad Srbijom i to na veoma neprikladan način! Grupa navijača u ovom gradu naišla je na ulici na momka ogrnutog srpskom zastavom, počela da ga juri, a zatim i udara. Iako je on bio sam, Albanci nisu željeli da ga poštede već su ga napali nakon što je Srbija poražena na Svjetskom prvenstvu. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte

00:26
Albanci tuku Srbina zbog zastave
Izvor: Čitalac Kurir
Izvor: Čitalac Kurir

Iz istog grada stiže i drugi snimak, na kojem se vidi šta Albanci rade sa "plijenom". Nakon što su srpsku trobojku oduzeli mladiću koji je mirno prolazio pored njih, navijači koji su vjerovatno porijeklom sa Kosova i Metohije odlučili su da zapale zastavu. Ovako je to izgledalo:

Pogledajte

00:48
Albanci pale zastavu Srbije u Cirihu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Podsjećamo, i meč odigran u Kataru bio je veoma buran. U glavnoj ulozi našao se Granit Džaka koji je prvo neprikladno gestikulirao ka rezervnim igračima Srbije u namjeri da izazove incidente, a zatim ušao u klinč sa Nikolom Milenkovićem. Nije se smirio ni nakon utakmice, pošto je obukao dres kojim je želio da provocira, što je kasnije pokušao da objasni.

Kapiten švajcarske reprezentacije jedan je od trojice igrača u timu koji ima albansko porijeklo. Pored njega su na raspolaganju selektoru Muratu Jakinu još i kontroverzni Džerdan Šaćiri i mladi Ardon Jašari, koji nije dobio priliku da igra protiv Srbije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC