• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurili detalji skandala - ENGLEZ OTJERAN SA MUNDIJALA: Nisu privatni problemi, nego nisu više htjeli da ga trpe!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Imao je šansu Ben Vajt da ode daleko sa Engleskom, ali je sve uprskao.

 Ben Vajt nije otišao na Mundijal zbog svađe sa pomoćnim trenerom Izvor: Profimedia

Pravi šok se desio u Engleskoj kada se defanzivac Arsenala Ben Vajt vratio u London sa Svjetskog prvenstva u Kataru 30. novembra, dok je još trajala grupna faza Mundijala. Navedeno je da je on napustio ekipu zbog "privatnih problema", njegov klub je zamolio da se "poštuje privatnost igrača", ali sada su isplivali detalji cijelog slučaja.

Kako javlja "Dejli mejl" Ben Vajt nije otišao sa Svjetskog prvenstva jer je imao privatne probleme, već zato što se posvađao sa pomoćnim trenerom Stivom Holandom, dugogodišnjim pomoćnikom Gereta Sautgejta. 

Ovaj 25-godišnji defanzivac koji iza sebe ima tek četiri nastupa za nacionalni tim takođe nije bio zadovoljan jer nije igrao ni minut u grupnoj fazi, a takođe se navodi da nije bio u dobrim odnosima sa saigračima. 

Vajt je i na Euru 2020. bio dio tima Engleske, pošto je zamijenio povrijeđenog Trenta Aleksander Arnolda, ali ni tada nije odigrao ni minut na turniru, a ove sezone igra sjajno. Za Arsenal je uglavnom pokrivao mjesto desnog beka i pomogao je "tobdžijama" da dođu do prvog mjesta na tabeli.

Bez njega ipak ima dovoljno opcija u timu "gordog albiona" pred meč sa Francuskom u četvrtfinalu Mundijala. Na desnom beku su opcije Kjeran Tripije, Kajl Voker i Trent Aleksander Arnold, a na štoperu Hari Megvajer, Džon Stouns, Konor Koudi i Erik Dajer.

Vajt se neće vraćati u sastav Engleske, ali se jedan igrač vratio pošto je iz Engleske doletio Rahim Sterling kome je tokom boravka u Kataru opljačkana kuća. On je odletio za Britaniju, ali će biti na raspolaganju selektoru Sautgejtu za meč sa "trikolorima".

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC