• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA se oglasila o "idiotu na terenu" u Kataru: Instagram zvijezda napadala Argentince, isplivao snimak s predsjednikom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nusret je upao na teren poslije finala, a sada se oglasila i FIFA

 FIFA se oglasila o "idiotu na terenu" u Kataru: Instagram zvijezda napadala Argentince, isplivao snimak s predsjednikom! Izvor: Instagram/nusr_et

FIFA se oglasila povodom upada Nusreta ("Salt Bae"), vlasnika lanca skupocjenih restorana, na teren poslije finala Svjetskog prvenstva u Kataru. On je opsjedao fudbalere Argentine i praktično išao od jednog do drugog da bi dotakao i podigao trofej namijenjen prvaku svijeta. Zbog toga je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) osudila takvo ponašanje.

"Istražićemo okolnosti pod kojima su pojedinci ušli nedozvoljeno na teren poslije ceremonije zatvaranja Svjetskog prvenstva na stadionu Lusail 18. decembra. Odgovarajuća akcija biće preduzeta", navedeno je.

Mnogi su se poslije ovoga sjetili video snimka na kojem se vidi predsjednik FIFA Đani Infantino kako večera upravo u Nusretovom restoranu i djeluje zaista oduševljeno. "Gospodin Nusret, broj jedan. Najbolji od najboljih. Nevjerovatno veče ovdje u Dubaiju sa Nusretom. Vratiću se", napisao je tada Infantino. Bilo je to u januaru 2021.

Nusret je turski kasapin Nusret Gokče, koji je poznat i po nadimku "Salt Bae". Proslavio se po tome kako soli meso bacajući so na svoju podlakticu, a ima lanac restorana u Turskoj, Grčkoj, SAD, Velikoj Britaniji, Emiratima, Kataru i Saudijskoj Arabiji. Poslije finala Mundijala doslovno je vukao Mesija za ruku i tražio da se fotografiju, ali ga je Leo "otkačio". Zna se kome je mjesto na terenu poslije utakmice.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC