• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda odbija ponude i dovodi 4-5 pojačanja! Terzić otkrio sve - evo ko ODLAZI, a ko DOLAZI na Marakanu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić pričali su o dolascima i odlascima u Zvezdi.

 Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić - ko dolazi a ko odlazi FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda počela je pripreme za nastavak sezone. Pokušaće da odbrani prednost od 10 bodova u odnosu na Partizan i da osvoji titulu. Prije početka treninga i svega što slijedi predstavnicima medija obratili su se i ljudi unutar kluba. Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela.

I jedan i drugi obraćanje su počeli tako što su svima čestitali praznike i poželjeli sve najbolje igračima, priustnima. "Nadam se da ćemo sa osmijehom dočekati pripreme i da ćemo slaviti još jednu titulu. Svjesni smo da imamo deset bodova prednosti u odnosu na večitog rivala ali smo svjesni isto tako da to mora mnogo mnogo bolje u odnosu na vaš kvalitet. Ne bih volio da se smanjuje ta prednost jer se to sa dva remija lako istopi. Zato vas pozivam na jedan visok profesionalizam kako u treningu tako u svakodnevnom životu i prilazu obavezama i na kraju utakmicama. Imate šefa koji će prvi prvi put sam sa vama odraditi pripreme. Bilo je tu mnogo problema, on je došao u jednom nezgodnom trenutku usred sezone. Bilo je tu mnogo objektivnih razloga zašto smo nismo izgledali onako kako smo očekivali i ne sumnjam da će to biti mnogo, mnogo bolje ovog proljeća", rekao je Terzić.

Potom je generalni direktor pričao o planovima i transferima. "Imamo veliki broj igrača, nikome se ne ide iz Zvezde. Postoje ponude za Erakovića, Mitrovića i Kangvu, odbili smo ih, jer su to kapitalci kluba. Ima igrača koji su u planu da igraju manje i onih kojima ističe ugovor. Potreban nam je remont u narednih šest mjeseci, igraćemo Ligu šampiona. Za Evropu su nam potrebni brzi i snažni igrači, za domaću scenu nešto drugačiji, hoćemo da budemo konkurentni. Objavićemo dolazak četvorice ili petorice igrača, nešto i nećemo, jer su planirani da potpišu u junu."

Izvor: MN PRESS

Uslijedilo je i direktno pitanje novinara o Erakoviću. "Za njega je stigla ponuda od 9 miliona evra, 6 fiksno i 3 miliona kroz bonuse, nismo bili zadovoljni. Odbili smo i ponudu za Mitrovića koja je stigla iz Španije. I za Ivanića je stigla ponuda od 3 miliona evra i to sinoć. Odbili smo i nju. Hoćemo da pošaljemo poruku da nam je stalo do titule."

Pričao je i o strancima, Kalifi Kulibaliju i Sekuu Sanogu. "Klub iz Turske hoće da pozajmi Kulibalija na šest mjeseci, postoji dobra šansa da on više ne bude sa nama. Sanogo je produžio ugovor, ali i kod njega postoji mogućnost da se vrati u Švajcarsku, razgovarali smo sa njim. Da spomenem i Bena kome ističe ugovor u junu, on je najbolji stranac u novijoj istriji Zvezde i zaslužuje respekt. Moraćemo da budemo senzibilni kada budemo sa njim pričali."

Zatim se medijima obratio sportski direktor Mitar Mrkela i potvrdio da klub radi na pojačanjima. "Želimo da podlmadimo i ubrzamo ekipu, sve je usmjereno ka ljetnom prelaznom roku. Potpisali su Spajić i Nikolić. Prioritet su nam pozicije desnog beka i špic, tražimo kvalitetno rješenje", kaže Mrkela.

Izvor: MN PRESS

Odgovorio je i na pitanje o spekulacijama oko povratka Filipa Đuričića iz Sampdorije i Filipa Mladenovića iz Legije. "Sa Đuričićem sam pričao jednom, nije želio da se vrati. Sa Mladenovićem sam dva puta razgovara, nije želio da se vrati", zaključuje Mrkela.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC