• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leotar na premijeri protiv tima koji mu ne leži: "Igraju možda i jedan od najljepših fudbala u ligi!"

Autor Dragan Šutvić

Trebinjci će u prvom proljećnom kolu gostovati Posušju.

 Marko Maksimović Izvor: Promo/FK Leotar/Čedomil Mucović

Fudbaleri Leotara počeće drugi dio m:tel Premijer lige BiH hercegovačkim derbijem – duelom sa ekipom Posušja (stadion "Mokri dolac", nedjelja, 13.00).

Trebinjci u ovaj meč ulaze nakon što su se hrabro držali protiv favorizovanog Željezničara u osmini finala Kupa BiH, poklekavši uz dva igrača manje tek u 87. minutu sjajnim pogotkom Andrije Drlje.

"Odigrali smo dobru utakmicu u Kupu protiv Željezničara uprkos problemima sa povredama i činjenicom da smo od 40. minuta igrali sa jednim, a posljednjih pola sata i sa dva igrača manje u polju. Igrači su pokazali kompaktnost u igri, disciplinu, iako smo bili inferiorni po broju igrača. Takav pristup je nažalost uzeo svoj danak. Uz ranije suspendovanog kapitena Milovića, izgubili smo Đurića i Prusinu zbog crvenih kartona i Kneževića koji je nažalost završio sezonu. Đuderija je tek počeo da trenira nakon dvije sedmice. Ono što mogu da vidim je da je ekipa orna i željna i da jedva čekaju nastavak prvenstva", rekao je trener Trebinjaca Marko Maksimović na konferenciji za novinare, a prenio zvanični sajt Leotara.

Od povratka Leotara u premijerligaško takmičenje, dva tima su odigrala četiri meča a trebinjski premijerligaš nijednom nije uspio da trijumfuje.

"Obje utakmice u Posušju Leotar je bio u veoma podređenom položaju, a jesenas su pobijedili u Trebinju sa 1:0. Imaju dobre pojedince, vole da igraju. Od dolaska novog trenera insistiraju na igri, igraju od golmana, nadigravaju se, pa možda i igraju jedan od 'najljepših fudbala' u ligi. Očekujem jako dobru utakmicu, na dobrom terenu i pretpostavljam uz dobro popunjen stadion. Od svoje ekipe očekujem dobru reakciju na te uslove i da pokušamo da ostvarimo dobar rezultat."

Leotar u ovom duelu neće biti kompletan.

"U ekipu se vraćaju Čubrilo, koji zbog gripa nije bio u sastavu za Željezničar, i Uzelac koji i dalje ima probleme sa vratnim dijelom kičme, ali će da 'stisne zube' i bude u timu. Ja se nadam da neće biti nepredviđenih situacija i da ćemo već protiv Igmana imati sve ove igrače u rosteru. I sa trenutnim igračkim kadrom, vjerujem da imamo tim za dobar rezultat u nedjelju", poručio je Maksimović.

Standings provided by SofaScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC