• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve, pare na sunce - čekam do kraja aprila! Bivši fudbaler "stare dame" napravio buru, duguju mu milione...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nismo navikli da veliki klubovi duguju novac svojim bivšim igračima, ali je tako slučaj sa Juventusom.

 Juventus duguje Paulu Dibali 4 miliona evra Izvor: Youtube/AS Roma

Argentinski fudbaler Paulo Dibala čekao je i čekao ponudu Juventusa da produži ugovor, ali mu je na kraju "stara dama" okrenula leđa i poručila mu da slobodno može da ide. Na kraju je Dibala izabrao Romu i poslije oporavka od povrede sve bolje igra za "vučicu", a Juventusu nije oprostio što su ga tako otpisali, dok ne planira da oprosti ni novac koji mu nisu isplatili na vrijeme.

Dibala je u intervjuu za "Gazetu delo Sport" otkrio da mu Juventus duguje četiri miliona evra, što je potpuno atipično za najveće klubove na svijetu koji uglavnom igrače isplaćuju na vrijeme.

"Juventus mi duguje skoro četiri miliona evra za plate iz 2021. godine. Posljednji rok za uplatu im je početak aprila, ako se to ne dogodi moji advokati će pokrenuti tužbu i prisilnu naplatu dugovanja. Sve vrijeme pokušavam da izbjegnem taj scenario, ali vremena je sve manje i iz Juventusa ne reaguju", rekao je razočarani Dibala za italijanske medije i tako pozvao "staru damu" da ga isplate.

Prethodno je Juventus bio pod istragom zbog finansijskih malverzacija i kažnjen je oduzimanjem 15 bodova, a čini se da se možda neće samo na tome završiti kada krenu da ih "pritiskaju" i bivši fudbaleri.

Podsjetimo, Dibala je za Juventus igrao od 2015. godine do prošlog ljeta i u tom periodu je odigrao skoro 300 utakmica i postigao 115 golova. Što se tiče Rome, ove sezone igra solidno i ima učinak od 12 golova i sedam asistencija. Samo je bitno da je zdrav...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC