• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Zvezde napravio skandal i prekinuo utakmicu: Srpski trener "odsvirao" kraj - igrače poslao u svlačionicu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i mladi reprezentativac Jugoslavije napravio neobičan potez.

 Ivan Vukomanović povukao ekipu sa terena Izvor: Twitter/shajeerbinumar/printscreen

Nevjerovatna situacija dogodila se u fudbalskom prvenstvu Indije, gdje već godinama radi srpski stručnjak Ivan Vukomanović, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde. Meč njegovog tima Kerala Blastersa na gostovanju Bengaluruu prekinut je tokom produžetka - u 96. minutu, jer je perspektivni trener odlučio da svoju ekipu povuče sa terena.

On je bio šokiran odlukom glavnog arbitra da prizna gol koji je iskusni Sunil Četri (38) postigao. Vjerovatno najbolji indijski fudbaler svih vremena pogodio je mrežu Kerale iz slobodnog udarca, ali prije nego što je sudija dao znak da se igra nastavi. Golman gostujuće ekipe još je namještao živi zid, a na snimku se vidi i da je jedan od fudbalera u žutom dresu bio na samo nekoliko desetina centimetara od lopte u trenutku kada je Četri odlučio da uputi udarac.

Za glavnog arbitra nije bilo dileme - pokazao je na centar, a Vukomanović je svojim fudbalerima pokazao da krenu ka svlačionici. 

Na terenu su poslije ovog incidenta ostali samo arbitri i igrači domaćeg tima, a kako se fudbaleri Kerale nisu vraćali, odsviran je kraj meča. Bengaluru je pobijedio ovim spornim golom Četrija, a ostaje da se vidi kako će Vukomanovićev potez uticati na njegov tim i da li ih zbog ovoga čeka neka teška kazna.

Inače, Vukomanović je ponikao u Slobodi iz Užica, igrao je za Obilić, Bordo, Crvenu zvezdu, Keln, Rad, Dinamo iz Moskve i brojne druge klubove. Tokom trenerske karijere radio je u Belgiji kao pomoćnik, a zatim prvi trener Standarda iz Liježa, dok je samostalno vodio Slovan iz Bratislave i Apolon sa Kipra.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC