• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AS REALA KOJEG NIKO NEĆE! Bio u timu sa Lukom Jovićem, s "kraljevskim klubom" osvajao sve, sada je bez kluba!

Autor Haris Krhalić

Sa Real Madridom je osvojio sve, i to više puta, sa 30 godina nema klub nakon loše epizode u Sevilji.

 Isko ostao bez kluba Izvor: Profimedia

Bivši fudbaler Real Madrida Isko, nekada dobitnik nagrade "Zlatni Dečko" oko kog se otimalo pola Evrope, sada nema klub. Ugovor sa njim je imala Sevilja, ali Andalužani nisu željeli da produže saradnju sa tridesetogodišnjim napadačem krajem 2022. godine. Postojalo je na kratko interesovanje Bundesligaša Union Berlina i posao je skoro bio gotov, ali je transfer propao usljed neslaganja oko ugovora, iako je Isko prošao ljekarske preglede.

Isko je u prvim danima seniorske karijere nastupao za Valensiju, zatim je u Malagi eksplodirao i 2013. je stigao u Real Madrid gdje se zadržao i sljedećih devet godina. Sa "kraljevskim klubom" je osvojio sve što se može osvojiti u klupskom fudbalu i to više puta. U svojim vitrinama ima pet trofeja Lige šampiona, tri titule La Lige, četiri svjetska klupska prvenstva i tri super Super kupa Evrope i jedan kup Kralja.

U Realu po mišljenju mnogih nikada nije pokazao svoj pun potencijal usljed čestih povreda, a i zbog nevjerovatnog napadačkog tria koji je vodio Real do svih titula. Kada je Geret Bejl izgubio mjesto startera, a Kristijano Ronaldo napustio klub, ukazala se šansa za Španca koju on nije iskoristio i ponovo je pao u drugi plan iza novih mladih igrača predvođenih Karimom Benzemom, čak je i Luka Jović više igrao od njega. Iska je to frustriralo pa je nakon dolaska u Sevilju govorio i o periodu u redovima Madriđana. Sada je bez kluba a on se nada nada angažmanu u nekom klubu iz liga petice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC