• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"SUDIJA JE UVIJEK 12. IGRAČ PROTIV REALA!" Bura u Španiji, "kraljevski klub" tvrdi da je pokraden protiv Barselone

Autor Haris Krhalić

Velika bura se podigla poslije "El Klasika" i nikako se ne smiruje, pošto Real Madrid tvrdi da je pokraden.

 Real Madrid tvrdi da je pokraden na utakmici protiv Barselone Izvor: Profimedia

Barselona je poslije velikog preokreta savladala Real Madrid 2:1 u "El Klasiku" i tako praktično osigurala šampionsku titulu, ali se poslije derbija strasti ne smiruju. Vidjeli smo sukob Danija Karvahala i Arnaua Tenjasa poslije meča, a sada se klupska televizija Reala oglasila nakon meča.

Objavili su snimak koji traje četiri minuta i naglasili da su žestoko pokradeni od strane arbitra. Naveli su i da je sudija Bengoče direktno uticao na ishod duela i naglasili da je on bio 12. igrač tima iz Katalonije.

"Nas ništa ne iznenađuje vezano za sudiju koji svojim greškama uvijek ošteti Real. Znali smo to. Kada sudi De Burgos Bengoečea, uvijek igramo protiv 12 igrača", naveli su iz Reala. 

Ide se dotle da se navodi  da je Bengoče "radio zajedno sa svojim vjernim štitonošom u VAR sobi Cesarom Sotom Gradom" i da su njih dvojica direktno uradili sve kako bi "Real udaljili od bilo kakve šanse da se bori za titulu". 

Navode da su Serhi Roberto i Robert Levanovski trebalo da dobiju žute kartone, kao i da je kriterijum za davanje javnih opomena bio mnogo drugačiji za igrače Reala i a igrače Barselone. Pogotovo su bili bijesni zbog poništenog gola Marka Asensija iz 81. minuta. 

"Dvojica sudija imala su zadatak da izbace Real Madrid iz borbe za osvajanje lige. Nisu propustili iskoristiti priliku da to urade. Svoju odluku opravdali su nekim linijama, povlačeći ih centimetar ovdje ili ondje, po oku, kako im je odgovaralo. Da bi uništili naše snove, priznali su Kesijev gol poslije očiglednog prekršaja Levandovskog na Karvahalu", navodi se u analizi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC