• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UOPŠTE VIŠE NE PRIČAM SA ANĆELOTIJEM! Najskuplji igrač Real Madrida šokirao, a onda iznio bizaran plan

Autor Haris Krhalić

Eden Azar već tri i po godine ne igra u Real Madridu, ne priča sa trenerom, ali planira da ostane.

 Azar i Anćeloti ne pričaju Izvor: Profimedia

Belgijski fudbaler Eden Azar došao je u Real Madrid iz Čelsija u ljeto 2019. godine u transferu ukupno vrijednom oko 150 miliona evra i već sada može da se kaže da je najveći promašaj u istoriji "kraljevskog kluba". Za tri i po godine u Madridu postigao je samo sedam golova i vjerovatno se duplo više puta povrijedio, a da problem bude još veći - sada i ne igra jer je u svađi sa trenerom Karlom Anćelotijem.

Ne samo da su u svađi, nego čak i ne komuniciraju, što je Eden Azar otkrio u razgovoru za belgijsku državnu televiziju, vjerovatno i ne sluteći da će informacije stići do trenera Real Madrida.

"Između nas postoji obostrano poštovanje, ali ne mogu da kažem da pričamo. To poštovanje će uvijek ostati jer ne mogu da ne poštujem tipa kao što je Karlo Anćeloti. Zbog svega što je uradio u karijeri i zbog svega što predstavlja u svijetu fudbala. Nikakav problem nemam sa njim, pa čak i da ne igram sutra...", probao je uzdržan da bude Eden Azar koji je pre toga sarađivao sa svojim idolom Zinedinom Zidanom, ali ni njega nije impresionirao.

"Došao sam kod Zidana, a onda je stigao Anćeloti. Tu su neki drugi igrači koji igraju odlično i zato ne igram. Prihvatam svoju situaciju i radim na tome da je promijenim", razumno je poručio Belgijanac.

Interesantno, uprkos tome što ne igra skoro četiri sezone, Azar ističe da bi volio da ostane u Real Madridu. Nada se da će imati priliku da pokaže Anćelotiju da zaslužuje još jednu šansu, pošto dobro zna da vlada veliko nepovjerenje poslije silnih povreda i viška kilograma koji mu nije pomogao da sačuva status.

"Duboko u sebi znam da mogu da budem od pomoći ekipi. Ako napravim i mali doprinos, možda će mu ljudi opet vjerovati i zamisliti se da li su napravili grešku sa mnom. Samo su mi potrebni minuti u nogama", naglasio je Eden Azar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC