• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promjene u Partizanu - NOVA UPRAVA SLJEDEĆE NEDJELJE? Vraćaju se najtrofejniji trener i ljubimac crno-bijelih navijača?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon dramatične večeri u Humskoj, naredni dan je podjednako uzbudljiv jer se već licitira o kompletno novom rukovodstvu Partizana.

 Promjene u FK Partizan, vraća se Ljubiša Tumbaković Izvor: MN PRESS

Burno je ovih dana u Humskoj, a čini se da ni u narednom periodu neće biti ništa mirnije kada je Partizan u pitanju - nakon što je JSD Partizan uveo privremenu upravu u fudbalski klub, Milorad Vučelić i Miloš Vazura donijeli su odluku o istupanju iz sportskog društva. Uslijedilo je saopštenje u kojem se ne priznaju odluke, a tek u narednim danima vidjećemo ko stvarno rukovodi Partizanom.

Ukoliko prinudna uprava koju čine Zoran Lončar, Željko Tanasković, Nenad Vukčević, Jaško Međedović i Ratomir Babić stvarno preuzme rukovođenje fudbalskim klubom Partizan, u narednom periodu bi trebalo očekivati još korjenitih promjena u Humskoj. Zapravo, nakon odlaska Vučelića i Vazure sve bi trebalo da bude drugačije!

Kako prenosi "MozzartSport", u tom slučaju bi novi predsjednik kluba postao Ljubiša Tumbaković. Nekadašnji fudbaler Partizana, zatim najuspješniji trener u klupskoj istoriji sa šest šampionskih pehara, pa na kraju i selektor Srbije, dobio bi povjerenje da u crno-bijeli tabor zavede red i promijeni kurs kojim klub ide posljednjih godina. U tome bi mu kao potpredsjednici pomagali biznismen Milija Babović i političar Rasim Ljajić, dok bi generalni sekretar trebalo da postane Marko Vjetrović. On je svojevremeno obavljao nekoliko funkcija u fudbalskom klubu, a zatim bio u upravnom odboru Ostoje Mijailovića u košarkaškoj sekciji crno-bijelih. 

Ono što najviše zanima navijače bilo bi povjereno Marku Nikoliću! Nekadašnji trener Partizana ponovo bi sjeo na klupu u Humskoj, sa ciljem da još jednom prekine Zvezdinu dominaciju u domaćim okvirima. Ovog puta bi pored uloge šefa stručnog štaba imao široka ovlašćenja kada je riječ o radu omladinske škole, ali i sportskog sektora u vrijeme prelaznog roka. I dalje se ne zna ko bi bio Tumbakovićev pik za sportskog direktora, ali je jasno da bi morao tijesno da sarađuje sa Nikolićem koji bi i na tom polju imao veliki autoritet.

Promjene u Humskoj mogle bi da znače povratak nekadašnjih igrača i trenera Zorana "Bate" Mirkovića i Ivana Tomića na neke od direktorskih funkcija ili barem na mjesta u UO fudbalskog kluba. O svemu tome više informacija biće tokom naredne nedjelje - nezvanično bi i Ljubiša Tumbaković mogao da predstavi plan na konferenciji, a zatim ubrzo i preuzme funkciju nakon što privremena uprava održi klupske izbore. Možda i u posljednjem trenutku pred veoma važno ljeto za crno-bijele.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC