• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija kažnjena zbog meča u Podgorici! UEFA donijela odluku - FSS mora da plati, a publika ne smije na DERBI!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Utakmica odigrana krajem maja donijela je probleme nacionalnom timu.

 UEFA kaznila Srbiju Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije kažnjena je jednom utakmicom bez navijača na domaćem terenu, a FSS će morati da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog skandiranja i povika sa tribina na meču protiv Crne Gore u Podgorici. UEFA je donijela odluku da Fudbalski savez Srbije bude kažnjen zbog ponašanja gostujućih navijača koji su se nalazili u "kavezu" na tom susretu.

FSS će morati da plati novčanu kaznu, dok će meč pred praznim tribinama "doći na red" tek naredne jeseni. Po odluci UEFA, Srbije će bez navijača biti na meču protiv Mađarske 7. septembra, jer do tada nema nijednu zvaničnu utakmicu na svom terenu. Podsjećamo, reprezentacija Srbije će tokom juna igrati samo jedan susret - na gostovanju Bugarskoj - a zatim sačekati naredni "prozor" da odradi kaznu.

Srbija je u Podgorici stigla do tri važna boda golovima Dušana Vlahovića u finišu susreta, a reprezentativci Srbije imali su veliku podršku sa jednog dijela tribine. Srpske trobojke, a na nekima od njih bili su ispisani i crnogorski gradovi, pjesma i povici sa tribina bili su vjetar u leđa ka veoma bitnom trijumfu. Prisjetite se tog meča:

Podsjećamo, reprezentacija Srbije je u prva dva meča G grupe zabilježila maksimalan učinak - u Beogradu je savladana Litvanija (2:0), a u Pdogorici Crna Gora (2:0). Izabranici Dragana Stojkovića Piksija tako su najavili prekid posta koji traje skoro četvrt vijeka i sada je nacionalni tim veoma blizu plasmana na Evropsko prvenstvo koje se 2024. godine igra u Njemačkoj.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC