• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eraković se oprostio od Crvene zvezde? Pomenuo Bahara i Ligu šampiona: "Ako se ne desi, Bože moj..."

Autor Dragan Šutvić

Mladi defanzivac bi mogao da napusti klub i donese veliki novac u klupsku kasu.

 da li eraković odlazi iz crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde su pobjedom nad Čukaričkim osvojili trofej u Kupu Srbije, a to bi mogao da bude i posljednji pehar u ovom mandatu Strahinje Erakovića u crveno-bijelom dresu. Jasno je da srpskom šampionu predstoji rekonstrukcija odbrane pod komandom izraelskog stručnjaka Baraka Bahara, a mladi defanzivac možda je i najavio odlazak iz kluba tokom ljetnog prelaznog roka.

U prvoj izjavi nakon pobjede reprezentativni štoper govorio je o izazovu Lige šampiona koji će pred Zvezdom biti naredne jeseni, ali se u njegovom glasu moglo čuti da nije siguran u čijem će dresu biti u tim trenucima. Djeluje kao da je budućnost Erakovića u Zvezdi pod znakom pitanja, pa da bi dječački san o igranju Lige šampiona u crveno-bijelom dresu za sada mogao da ostane neispunjen!

"Ne znam, vidjećemo. Prelazni rok tek počinje, rano je da pričam o tome. Imam 22 godine i još 15 godina karijere, sigurno da ću igrati Ligu šampiona, volio bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi - Bože moj", odgovorio je Eraković za kojeg su prethodnih mjeseci najviše stizale ponude iz Rusije, ali Crvena zvezda nije željela da ga proda za manje od 10 miliona evra.

"Fantastična sezona je iza nas. Možda smo u nekim momentima igrali slabije, ali kada biste pitali navijače da li više žele trofeje ili da igramo bolje bez trofeja, vjerujem da bi svi izabrali duplu krunu. Svaki zvezdaš treba da bude presrećan jer smo sinoć uspjeli što nije niko nikada u našoj zemlji i osvojili treću duplu krunu u nizu", dodao je Eraković i prokomentarisao saradnju sa trenerom Milojevićem: "Imali smo dobru saradnju, lično i saigrači. Želim mu sreću u nastavku karijere i čestitam na duploj kruni."

Mladi fudbaler je prethodnog ljeta u kvalifikacijama za Ligu šampiona imao priliku da igra protiv Makabija iz Haife na čijoj klupi je sjedio Barak Bahar, novi trener crveno-bijelih. "I on je dobar trener koji je imao odlične rezultate u Izraelu. Tek treba da se upoznamo sa njim i da vidimo njegove zamisli", zaključio je srspki defanzivac.

Podsjećamo, Strahinja Eraković je dijete Crvene zvezde, kroz čije je mlađe kategorije gradio karijeru. Od ljeta 2020. godine je standardan prvotimac crveno-bijelih, nakon što je jednu sezonu odigrao na pozajmici u Grafičaru. Partijama u dresu Zvezde stigao je i do dresa seniorske reprezentacije Srbije, za koju je nastupio četiri puta.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC