• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROSINEČKI DOBIJA PRVI POSAO U HRVATSKOJ - BLIZU JE DOGOVOR! Ušli u elitu, otpistili trenera, pa odmah nazvali Robija

Legendarni hrvatski fudbaler i bivši igrač i trener Zvezde na pragu novog angažmana.

 Rudeš želi Roberta Prostinečkog Izvor: MN PRESS

U tek nedavno završenoj sezoni NK Rudeš je izborio plasman u HNL, ali ih u elitnom rangu hrvatskog fudbala neće voditi Davor Mladina (63). On je već bivši trener Rudeša, a klub sada ima ambiciozan plan - senzacionalan dolazak Roberta Prosinečkog na mjesto šefa stručnog štaba. Predsjednik kluba Josip Šimunić i sportski direktor Silvio Marić označili su Prosinečkog kao glavnu metu za ovo ljeto.

Kako prenosi "24sata", dogovor je u finalnoj fazi, pa se očekuje da Prosinečki po prvi put dobije trenerski posao u hrvatskom fudbalu. Posljednji put je na ovim porostorima radio kao selektor BiH, dok mu je jedini klub u regionu bila Crvena zvezda, sa kojom je kao igrač osvojio Kup evropskih šampiona. Vremena u kojima je bio trener bila su potpuno drugačija, mnogo teža i neizvesnija, pa nije ni čudo što je Robi iz Beograda otišao uplakan. Ovako je to izgledalo:

Podsjećamo, Robert Prosinečki je četiri godine bio pomoćnik Slavena Bilića, a zatim je preuzeo Crvenu zvezdu, što mu je bio prvi samostalan posao u trenerskim vodama. Kasnije je radio kao šef stručnog štaba u Kajzeriju, bio selektor Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine, a zatim trenirao Kajzeri, Denizli i Olimpiju iz Ljubljane.

Posao u Rudešu mogao bi da bude prvi u Hrvatskoj tokom trenerske karijere Roberta Prosinečkog. Vidjećemo da li će do konačnog dogovora doći i da li će "Veliki Žuti" po prvi put raditi u zemlji sa kojom je 1998. godine osvojio treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC