• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta ćete sad da zamjerite Pepu, što nema kosu!? Kakav šou Aleksandra Mitrovića: Kad je već u Istanbulu...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksandar Mitrović je stao u odbranu Pepa Gvardiole kome su stalno prebacivali "nešto" i osporavali mu uspjehe.

 Aleksandar Mitrović branio Pepa Gvardiolu Izvor: YouTube/BT Sport/Arena Sport/Screenshot

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović već godinama igra u Engleskoj i dobro zna kako se mediji odnose prema Pepu Gvardioli i kako uvijek nekako pokušavaju da mu nađu mane. Tako se dugo pričalo o tome da Pep, iako je najbolji na svijetu, ne može da osvoji trofej Lige šampiona bez Lionela Mesija. U prilog tome išle su im bolne eliminacije u ovom takmičenju na klupama Bajerna i Sitija, da bi "prokletstvo" konačno prekinuto sinoć na "Ataturku".

Mančester siti je savladao Inter 1:0 golom Rodrija, a odmah poslije meča Aleksandar Mitrović je u studiju "Arene sport" poručio da je presrećan zbog Gvardiole jer je konačno skinuo pomenuti teret sa leđa, našalivši se da je sada njegovim kritičarima ostalo tek da mu prebacuju što nema kosu.

"Velika pobjeda za Siti i jako mi je drago da su konačno napravili taj korak, najviše zbog Gvardiole. Osporavali su ga, kao osvojio si sve, ali ne možeš bez Mesija. Novinari su ga peckali zbog toga, kao osvojio si četiri titule u Premijer ligi zaredom, svaka čast, ali nemaš Ligu šampiona bez Mesija. Da vidimo šta će sada da izmisle da mu fali. Jedino da mu kosa fali ha-ha", nasmijao se vedri Aleksandar Mitrović koji je potom glavom pokazivao da bi Pep mogao da dobije novu kosu u Turskoj, inače kažu i "prestonici" presađivanja kose: "Ne bi me čudilo da sada kada je Istanbulu... (zabacuje kao kosu, prim. aut.)".

Aleksandar Mitrović prognozira i šta je sljedeće za Pepa Gvardiolu: "Mislim da je u jednom trenutku dao intervju i pričao je da je umoran, tako da gleda i na reprezentativni fudbal u budućnosti. Vjerujem da će još par godina biti u fudbalu, ali ne vjerujem da će poslije Sitija da se bavi klupskim fudbalom, više da osvoji Svjetsko ili Evropsko prvenstvo".

Podsjetimo, iza srpskog napadača je odlična sezona u Fulamu (14 golova u Premijer ligi), s tim da je imao neobičnu pauzu od osam mečeva zbog suspenzije, pa se sada priča da ga želi Čelsi u svojim redovima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC