• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Maksimović više nije trener Leotara: U ovaj klub i Trebinje ću se uvijek rado vraćati

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki stručnjak Marko Maksimović se razišao sa trebinjskim Leotarom.

 Marko Maksimović više nije trener FK Leotar Izvor: Promo/FK Leotar Trebinje

Bivši trener Borca se kako je prenio klupski sajt Trebinjaca korektno i prijateljski rastao sa klubom u koji je stigao 16. septembra prošle godine s ciljem da izbori opstanak u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Кada sam preuzeo Leotar za mene je to bio veliki izazov, s obzirom na stanje na tabeli, ali sam se u Trebinje vratio punog srca da probam da pomognem. Nažalost, od cilja nas je dijelio samo mali korak. Život ide dalje. Želim da se zahvalim svih igračima sa kojima sam radio, upravi kluba i ljudima u klubu, a posebno našoj Mari iz ekonomata, koja je majčinski bila uz nas cijelo ovo vrijeme. Na početku nove sezone sjeo sam sa predsjednikom i članovima uprave i usaglasili smo se da je i za klub i za nas dvojicu, Damira (Memiševića) i mene, najbolja opcija da krenemo različitim putem. Ja iz Leotara odlazim, ali ću se u ovaj klub i u ovaj grad uvijek rado vraćati", rekao je Maksimović.

Marko Maksimović je vodio Leotar na 23 utakmice u prvenstvu BiH i zabilježio sedam pobjeda, šest remija i 10 poraza, uz gol razliku 23:25.

"Iskoristio bih priliku da se zahvalim Marku Maksimoviću na vremenu provedenom u Leotaru. Nažalost, nismo ostvarili zajednički cilj, a to je opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i u zajedničkom razgovoru smo donijeli odluku da u novu sezonu krenemo sa novim stručnim štabom. Moram da istaknem da se razilazimo prijateljski i korektno. Marku i Damiru želimo sreću na ličnom i profesionalnom planu", rekao je Rajko Mičeta, predsjednik Leotara.

Do zvaničnog imenovanja novog stručnog štaba, ekipu će voditi sportski direktor Oleg Ćurić, koji ima UEFA A trenersku licencu, a pomagaće mu Anel Ramić, koji je u toku školovanja za UEFA A licencu.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Fijasko

Imao si reputaciju šampiona a sad si se ukopao, umjesto šampion sad si gubitnik i ispadač u drugu ligu. Precijenio si mogućnosti, nisi bio u stanju spasiti leotar

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC