• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanci ne znaju ko je Buskets?! Stigao kod Mesija, a oni ga pomiješali sa drugim fudbalerom (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Inter Majami predstavio je svog novog asa, a Amerikanci nisu baš sigurni kako on izgleda.

 Amerikanci ne znaju ko je Buskets objavili sliku Arveloe Izvor: Profimedia/Matias J. Ocner/Miami Herald/TNS/ABACAPRESS.COM

Španski vezista Serhio Buskets (35) potpisao je ugovor sa Interom iz Majamija i opet postao saigrač Lea Mesija, a tamošnja MLS liga napravila je nevjerovatan gaf tim povodom. U objavi na društvenim mrežama o dolasku kapitena Barse, osvajača Lige šampiona, svjetskog i evropskog prvenstva, oni su stavili sliku drugog španskog fudbalera, Alvara Arveloe! "Pobjede su jedino što on radi", piše u toj objavi, koja je nedugo poslije toga obrisana, ali je blam sačuvan "printskrinovima". Pogledajte:

Izvor: Twitter/MLS/Screenshot

I da nije bilo ovog gafa, Amerikanci bi vjerovatno iskreno priznali da nisu baš previše upućeni u Busketsovu karijeru, jer je uvijek igrao u sjenci atraktivnijih majstora u Barsi i reprezentaciji, iako je jedan od najvažnijih igrača u novijoj istoriji španskog fudbala. Za 16 godina profesionalne karijere Buskets je osvojio sve trofeje, mada bi i sam rekao da je i nešto stariji Arveloa (40) bio veliki igrač, što i jeste bio. Ponikao je u Realu, igrao za Deportivo, proslavio se u Liverpulu i Realu, a završio kerijeru u Vest Hemu. I on je sa Španijom osvajao sve trofeje, kao i sa Realom, pa bar u tom pogledu u MLS-u nisu mnogo pogriješili, bar su pomiješali Busketsa sa još jednim legendarnim asom. A imaće dovoljno vremena da nauče ko je Serhio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC