• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi napadač zvanično predstavljen u Borcu: "Želim da sa saigračima ispišem nove stranice klupske istorije"

Autor Haris Krhalić

Đanfranko Penja zadužio je crveno-plavi dres.

 Đanfranko Penja Izvor: Promo/FK Borac

Najnovije pojačanje Borca, Đanfranko Penja i zvanično je predstavljen u klubu. 

Penja je rođen u julu 2000. godine u Jamundiju, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je u rodnoj zemlji za Valedupar, Ameriku de Kali i Atletiko Nasional.

Penja je po dolasku u banjalučki tim otkrio kako se raduje novom izazovu u karijeru te se nada kako će navijačima Borca pružiti mnogo razloga za slavlje.

"Borac i Banjaluka za mene predstavljaju novi izazov u karijeri i radujem se tome. Znam da klub ima velike ambicije u nadolazećoj sezoni i daću sve od sebe da, sa svojim saigračima, ispišem nove stranice klupske istorije. Fudbal je ovdje strast i to me inspiriše da budem bolji svakog dana. Nadam se ću navijačima Borca priuštiti golove za slavlje“, rekao je Penja.

Penja je postao treći Kolumbijac koji je ovog ljeta pojačao crveno-plavi tabor. U klubu su da dočekali Hoze Rikardo Kortes i Sebastijan Erera, koji su već ranije zadužili crveno-plavi dres.

„Očekujem da uz Hozea i Sebastijana period adaptacija na novu fudbalsku sredinu prođe veoma brzo. Odmah su mi se našli pri ruci, ali tu su i ostali saigrači koje sam upoznao. Svi mi djeluju kao odlični momci, tako da sa te strane neće biti nikakvih problema. Na kraju krajeva, svi smo ovdje na istom cilju, a to je da pomognemo klubu da dođe do trofeja“, poručio je Penja.

U drugoligaškom rangu, u dresu Valedupara, postigao je 14 golova na 39 nastupa, dok je kao član Amerike i Atletika na 22 nastupa u kolumbijskoj eliti postigao dva gola.

Penja je trinaesto pojačanje Borca u ovom prelaznom rangu, a osim pomenutog kolumbijskog dvojca u klub su stigli Milan Makarić, Slobodan Đekić, Roslan Barski, Ranko Jokić, Nemanja Mihajlović, Maks Juraj Ćelić, Vasilije Terzić, Damir Hrelja, Zoran Kvržić i Stefan Fićović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC