• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivno obraćanje Igora Duljaja: "Moja mama će prvi put doći da gleda Partizan!"

Autor Dragan Šutvić

Igor Duljaj se zahvalio Grobarima na podršci i pozvao ih da i dalje budu uz klub i tim!

 igor duljaj moja mama dolazi da gleda partizan prvi put  Izvor: MN PRESS

Partizan je u krizi nakon poraza u prvom meču kvalifikacija za Ligu konferencija od azerbejdžanskog Sabaha 2:0 na gostovanju, a pred duel u Superligi sa Radničkim iz Niša oglasio se i trener Igor Duljaj. On je odmah poslije poraza od Sabaha preuzeo odgovornost, a sada je pred meč pozvao navijače da se pojave u što većem broju.

Biće ovo prvi zvanični meč Partizana pred svojim navijačima, a u nedjelju od 19:30 će crno-bijeli dočekati Radnički iz Niša. Na tribinama šef struke crno-bijelih očekuje neka draga lica. 

"Moja mama će prvi put doći da gleda Partizan, da gleda svog sina, doći će i veliki prijatelj mog pokojnog oca, sveštenik Aca, najveći zvezdaš koga poznajem. Naravno, neće navijati za Partizan nego za dobar fudbal i dobru atmosferu, pomoliće se da svi zdravi i živi napustimo stadion, što je najvažnije", rekao je na konferenciji za medije Igor Duljaj. 

Nekada proslavljeni defanzivni vezista i dugogodišnji reprezentativac Srbije sada je istakao da on u svom timu ima prije svega dobre ljude i da želi da oni imaju podršku sa tribina svaki put kada istrče na teren. 

"Imamo dosta igrača koji su emocionalno vezani za Partizan. Znam da dobar čovjek nije profesija, ali nisu oni ovdje samo jer su dobri ljudi nego i igrači. Ako zajedno dišemo, možemo nešto da uradimo. Ja sam ne mogu ništa, to su nebuloze, ja sam niko i ništa bez podrške. Niko nije očekivao tu podršku u Novom Sadu i Bačkoj Topoli... Očekuje se i da u Kragujevcu bude 20 hiljada ljudi. Ja se ne krijem, ne plašim se, ne bojim se ničega, osjeća se ta podrška. Samo kažem da dođu i podrže nas, nećemo ih razočarati", obećao je Duljaj.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC