• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Partizana napadnut pištoljem! Brnovića htjeli da linčuju, kontaktirana policija!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nenad Brnović se oglasio i iznio skandalozne detalje napada na njega od strane čelnika bivšeg kluba.

 Nenad Brnović napadnut u Crnoj Gori Izvor: Profimedia

Nekadašnji vezista Partizana Nenad Brnović odstupio je sa mjesta trenera Sutjeske nakon eliminacije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija i remija sa Arsenalom iz Tivta koji je uslijedio. Trener je napustio tim iz Nikšića, a sada je za otkrio skandalozne detalje prekida te saradnje.

On je optužio sportskog direktora i predsjednika Sutjeske da su ga verbalno i fizički napali, a takođe je otkrio da mu je prijećeno linčom i da je na njega vađen pištolj! Saopštenje prenosimo u cjelosti. 

"Svjedoci ste da sam preko medija napadnut od strane sportskog direktora i predsjednika kluba, gdje sam optužen za sve propuste koji su se dešavali prethodnih godinu dana u Fudbalskom klubu Sutjeska. Tom prilikom iznijete su mnoge neistine o meni, mom radu, mojoj ulozi u donošenju svih odluka koje su u nadležnosti uprave kluba. Moj i njihov rad neka ocijeni stručna fudbalska javnost. Povod mog obraćanja je, isključivo, nemili događaj koji se desio na sastanku uprave kluba i stručnog staba, na koji smo, uzgred rečeno, pozvani putem medija. Tom prilikom smo moji saradnici iz stručnog staba i ja verbalno, a zatim i fizički napadnuti, sa ciljem da se na takav način prisilimo da podnesemo ostavke, 

Nakon našeg insistiranja da, na sportski i kulturan način, riješimo sve probleme i njihove zahtjeve, uslijedio je žestok atak, koji je rezultirao povlačenjem pištolja i njegovim repetiranjem od strane pripadnika obezbjeđenja stadiona. Uspjeli smo da se bez težih posljedica povučemo sa sastanka, gdje su nam na izlazu iz zgrade Opštine Nikšić zaprijetili linčom od strane navijača i da nam više ne garantuju bezbjednost. Odmah nakon toga, imali smo susret sa grupom navijača, gdje smo u potpuno korektnom i prijateljskom tonu obavili sportski razgovor.

Obavještavam javnost da sam zajedno sa kolegama iz stručnog štaba slučaj predao policijskim organima i Disciplinskoj komisiji Fudbalskog Saveza Crne Gore na dalji postupak, u nadi da će nas oni zaštititi. Moram da naglasim da je ovo događaj kakav nikad nisam doživio u fudbalskoj karijeri i nadam se da nijedan moj kolega ovako nešto u budućnosti neće doživjeti”, napisao je Brnović. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC