• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Podigao crni flor usred Zagreba i pokazao prema BBB! "To je najmanje što sam mogao"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Njegov gol je utišao stadion u Zagrebu. A o njegovom potezu poslije gola se priča.

 AEK pobijedio Dinamo Zagreb Grk Galanopulos dao gol podigao crni flor ka navijacima Bed Blu Boysima Izvor: Twitter/FootballReprt

Grčki fudbaler Konstantinos Galanopulos heroj je AEK-ove pobjede u Zagrebu. On je postigao pobjedonosni gol protiv Dinama u 90. minutu i tim hicem utišao stadion Maksimir, na kraju utakmice koju je pratila cijela Evropa.

Gol je slavio podižući crni flor ka tribini navijača Dinama, na kojoj je ostavljeno stotinak praznih mjesta, u znak podrške uhapšenim "Bed blu bojsima" zbog ubistva navijača AEK-a u Grčkoj prošle nedjelje.

Poslije meča, Grk je kratko govorio o tom potezu: "Imao sam predosjećaj da ću, ako budem igrao, dati gol. Nisam znao kako da slavim. Nisam to uradio da bih isprovocirao protivnika. To je bilo najmanje što sam mogao da uradim", rekao je Galanopuloskoji je u AEK-u od djetinjstva, još od 2011.

Pogledajte njegov gest u Zagrebu:

Upitan za meč, dao je kratak komentar. "Usredsrediću se samo na fudbalski dio. Ostalo ću ostaviti po strani, iz svojih razloga. Bila je teška utakmica. Željeli smo pobjedu. Ništa nije gotovo, imamo drugu utakmicu", dodao je on.

Nakon ubistva navijača AEK-a u napadu navijača Dinamo Zagreba u Atini, prošlonedjeljni meč ovih rivala je odložen, pa je ovog utorka bio na programu prvi susret dvomeča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš će biti odigran u subotu, u Atini i takođe će biti zabranjen dolazak gostujućim navijačima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC