• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MITROVIĆEVO PONAŠANJE NIJE NORMALNO! Trener Fulama bijesan zbog Srbina: Da li me razočarao? Rekao sam mu sve

Aleksandar Mitrović razljutio je trenera Fulama Marka Silvu.

 Trener Fulama ljut na Mitrovića Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović otišao je u Saudijsku Arabiju. Kao i mnogi prije njega finansijski izdašna ponuda je presudila. Dobiće oko 25 miliona evra po sezoni za trogodišnji ugovor sa Al Hilalom, dok će Fulamu pripasti oko 50 miliona evra na račun obeštećenja. Nije se to dopalo svima u klubu, posebno treneru Marku Silvi.

On je bio ljut zbog odlaska srpskog napadača. "Dobio sam informaciju prije meča da je na putu da ode. Isforsirao je odlazak, radio je sve kako bi otišao, htio je da ide. Ne znam mnogo toga oko obeštećenja. Finansijski dio nije na meni, to je na klubu", počeo je Silva da odgovara na pitanja o Srbinu..

Potom je dao nešto emotivniji odgovor. "Ako me pitate da li je to normalno moj odgovor je ne. Da li fudbaler treba tako da se ponaša? Ne. Odgovor je lak. Htio je da ide, neću otkriti da li me razočarao. Svoje mišljenje rekao sam mu privatno i tako će ostati."

Traži od kluba da dovede nove igrače. "Sada nam treba četiri-pet pojačanja prije kraja prelaznog roka. Uradićemo sve što možemo da ga zamijenimo, moramo da nađemo pravog igrača. Ako to ne uspijemo, igraćemo sa timom koji trenutno imamo. Moramo da pokažemo da smo spremni za njegov odlazak i svjesni smo da će sada Raula Himeneza porediti sa njim", zaključio je Silva. Mitrović će u Al Hilalu igrati sa Nejmarom, Sergejem Milinkovićem-Savićem, Rubenom Nevešom...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC