• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STOP ZA KAPITALCA - NE DOLAZI U ZVEZDU! Na "Marakani" traže novog napadača, Isidor hoće kući

Crvena zvezda ne dovodi Vilsona Isidora i okreće se drugim rješenjima u napadu pošto je napadač želio samo da se vrati u Francusku.

 Vilson Isidor ne dolazi u Crvenu zvezdu Izvor: Profimedia

Crvena zvezda planira da dovede još jednog napadača do kraja prelaznog roka i po svemu sudeći to neće biti velika želja rukovodstva Vilson Isidor (22). Mladi fudbaler Lokomotive iz Moskve želi da se vrati u rodnu Francusku, pa bi u narednih 48 sati trebalo da se zna da li će to biti Lorijen ili Mec, iako su se prethodno spominjali Marsej i Lion. Ovi mnogo jači klubovi su odustali od njega i to je trebalo da bude pozitivan znak za Zvezdu, ali su se nažalost umiješali drugi...

Isidor je propustio prethodni meč Lokomotive i to je bio jasan znak da je prelomio da želi da napusti Rusiju, međutim nije želio u Srbiju, bez obzira na to što Zvezda garantuje i najmanje šest mečeva u Ligi šampiona ove sezone. Isidorova želja je da se vrati u Francusku i trenutno je bliži Mecu koji traži zamjenu za Georgesa Mikautadzea koga su prodali u Ajaks.

Vilson Isidor je ponikao u Renu, a potom je otišao u Monako gdje se nije naigrao, da bi preko Bastije u kojoj je igrao kao pozajmljeni igrač stigao u Lokomotivu. Prije godinu i po dana plaćen je 3,5 miliona evra i u međuvremenu je opravdao povjerenje Rusa jer je postigao 19 golova i asistirao je za još sedam na 42 nastupa, ali generalno nije bio zadovoljan u Rusiji zbog političke situacije i nemogućnosti igranja u Evropi. Zato je zatražio transfer ili makar pozajmicu.

Crvena zvezda je željela da iskoristi situaciju i zvala je Lokomotivu za novu pozajmicu, zimus je na "Marakanu" stigao njihov Marko Rakonjac, ali su uslovi bili prekomplikovani. Lokomotiva je tražila previše novca da ustupi svog fudbalera, dok ni Vilson nije davao znake da je previše zainteresovan da igra u Srbiji.

Zbog toga će se Crvena zvezda okrenuti drugim napadačima, a čeka se i žrijeb grupne faze Lige šampiona nakon kog će postati jasno da li vrijedi rizikovati i uložiti veći novac, ako rivali "budu po mjeri" i ako se ocijeni da je moguće proći u narednu fazu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC