• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Hrvatska priča o potezu srpskog golmana! Promijenio reprezentaciju i prišao Daliću: Ja sam vaš navijač!

Autor Dragan Šutvić

Ognjen Čančarević je ukazao veliko poštovanje reprezentaciji Hrvatske za rezultate koje bilježe.

 srpski golman navija za hrvatsku  Izvor: Profimedia/Wayne Tuckwell

Ognjen Čančarević (33) je poslije godina igranja u Jermeniji odlučio da prihvati poziv Fudbalskog saveza Jermenije i obuče dres ove reprezentacije, pa je tako sakupio već četiri nastupa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Njegov tim je u prve tri utakmice osvojila čak sedam bodova (protiv Velsa, Letonije i Turske), ali potom su naišli na Hrvatsku koja je ipak pokazala klasu i slavila 1:0, za njegov prvi poraz na golu Jermena.

Jedini pogodak na meču postigao je Andrej Kramarić u 14. minutu, kada je Ognjen Čančarević bio nemoćan, a njemu i selektoru "vatrenih" Zlatku Daliću posebno je čestitao na pobjedi. To je objavio novinar Nove TV Saša Logunjić koji je svedočio ovoj situaciji i nije dugo trebalo da se "zavrti" u cijelom regionu.

Čančarević je prolazeći pored Zlatka Dalića izrazio simpatije prema igri reprezentacije Hrvatske, ne samo na meču protiv Jermena, nego i prethodnih godina: "Samo tako nastavite dalje, pratim vas, ja sam vaš navijač".

Bivši fudbaler Slobode, kragujevačkog Radničkog, OFK Beograda, Mladosti iz Lučana i Radnika iz Surdulice je od februara 2018. godine u Alaškertu i branio je njihovu mrežu na 176 nastupa, dok je sačuvao na 67. Prethodno je bio na spisku reprezentacije Srbije sastavljenoj od igrača iz domaće lige protiv SAD, ali nije nastupio kada je Slavoljub Muslin svoje momke odveo na "izlet" 2017. godine u San Dijego.

"Poziv u reprezentaciju Jermenije je moje najveće fudbalsko dostignuće. Nadam se da ću svojim iskustvom biti od koristi i pomoći jermenskom timu. Veoma mi je drago što sam primio ovaj poziv. Spreman sam da pomognem timu 200 odsto", kazao je nedavno Čančarević.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC