• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je zbog Mileta, opet je bio tu! Dejan Stanković: Ispričaću vam jednu anegdotu...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski trener trijumfovao na svom debiju u Ferencvarošu, a rival je bio isti tim protiv kojeg je debitovao i u Zvezdi.

 Dejan Stanković o pobjedi Ferencvaroša protiv Čukaričkog Izvor: TV Arena sport

Dejan Stanković ostvario je pobjedu na prvom meču na klupi Ferencvaroša protiv Čukaričkog, u utakmici Konferencijske lige. Njegov tim trijumfovao je 3:1, a Stanković je poslije meča pohvalio i svoj tim i sastav Igora Matića.

"U Evropi nema lakih utakmica, tako je blio i danas. Sigurno da su zategnutije ušli, prvi meč u grupnoj fazi, za mene prvi meč, ali kada smo pali na 1:0 za Čukarički nastavili smo da insistiramo na visokom presingu, napadanju prostora, kreiranju šansi. Mislim da smo imali sreću da postignemo drugi gol u posljednjoji sekundi, to utiče na igrača, znam to i po sopsvenoj koži. U drugom dijelu bili smo konkretniji, dosta bolji, iskoristili smo šanse, dali treći gol... Danas smo pokazali da možemo da budemo tim, prezadovoljan sam reakcijom tima, na tome radimo."

S obzirom na remi Fiorentine i Genka u drugom meču grupe, Stanković je ocijenio da svi imaju izjednačene šanse za plasman ."Ovo je tek prva utakmica, mislim da imamo podjednake šanse, dosta je uravnotežena grupa. Fiorentina i Genk su igrali 2:2, znači Fiorenitina i oni su izgubili dva boda, ali to su mnogo jake ekipe, treba izvući pozitivan rezultat, ne možemo da se bavimo matematikom..."

Kao i na početku mandata u Crvenoj zvezdi, Stanković je opet vodio prvu utakmicu protiv Čukaričkog. I tada i sada ostvario je pobjede.

"Ja bih da čestitam svima iz Čukaričkog, stvarno su odigrali jaku, čvrstu utakmicu, ima tu dosta talentovanih igrača, sigurno da Matjiašević zajedno sa predsjednikom i trenerom rade dobro sa mladim snagama, od sveg srca im želim sve najbolje."

Rekao je Stanković da je i na navedenoj utakmici protiv Čuke kao trener Zvezde, kao i sada, uz njega na tribinama bio Milenko Aćimović, njegov bivši saigrač iz Zvezde i rođeni brat njegove supruge Ane. "Anegdota, Mile Aćimović je došao da me gleda, sad je došao i ovdje, pa da pripišemo Miletu", nasmijao se Stanković poslije pobjede.

Pogledajte

00:22
Gol i slavlje Ferencvaroša
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC