• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čukarički pao u istorijskoj utakmici u Budimpešti

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poraz Čukaričkog na gostovanju mađarskom šampionu. Đorđe Ivanović šokirao Budimpeštu. Srpski fudbaler Aleksandar Pešić dao gol Beograđanima i postavio konačan rezultat.

 Ferencvaroš Čukarički 3:1 u Konferencijskoj ligi Izvor: MN PRESS

Čukarički je izgubio od Ferencvaroša 1:3 u istorijskoj, prvoj utakmici u grupnoj fazi evro-takmičenja. Na startu Konferencijske lige, tim Igora Matića prvi je "udario", postigao gol poslije kontranapada i šutem Đorđa Ivanovića stekao prednost 1:0 u 26. minutu, ali ona nije dugo trajala. Tim Dejana Stankovića do poluvremena je preokrenuo, prije svega zahvaljujući upornom napadaču iz Gane, Ovusuu, koji je najprije iznudio Ivanovićev prekršaj za penal u 44. minutu, iz kojeg je strijelac bio Barnabas Varga, a u sedmom minutu nadoknade je i sam postigao gol, snažnim udarcem za 2:1 pred pauzu.

U nastavku je pobjednika odlučio srpski centarfor Aleksandar Pešić, koji je ušao sa klupe umjesto Varge u 67. minutu, a mladi golman "brđana" Filip Samurović uspio je da odbrani njegov prvi šut. Međutim, nije zaustavio i drugi, kada je bivši špic Crvene zvezde zakucao loptu u njegovu mrežu, udarcem kraj desne, sebi bliže stative. U tom, 79. minutu, dok je Pešić slavio na karakterističan način ("vojničkim" pozdravom), a Stanković mu aplaudirao, bilo je jasno da će se Beograđani ipak vratiti iz Budimpešte bez bodova.

Sljedeću evropsku utakmicu Čukarički će odigrati na domaćem terenu, na stadionu Dubočice u Leskovcu, protiv Genka 5. oktobra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC