• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Djeca prenijela pozitivnu energiju fudbalerima Borca pred derbi s Veležom: Nadamo se sedmoj pobjedi (FOTO, VIDEO)

Autori Nebojša Šatara Autori Dragan Šutvić

Prštalo je u subotu od pozitivne dječje energije u parku "Mladen Stojanović", gdje su se prvotimci Borca družili sa najmlađim navijačima pred derbi utakmicu sa "rođenima" iz Mostara.

 Fudbaleri FK Borac se družili sa djecom u parku pred derbi sa FK Velež FOTO VIDEO Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Kao i prije dvije sedmice, prvotimci Borca su se u subotu u banjalučkom parku "Mladen Stojanović" družili sa najmlađim navijačima.

Predvođeni kapitenom Banjalučana Srđanom Grahovcem, novopridošli "borčevci" Roslan Barski, Sebastijan Herera i Milan Makarić nisu krili oduševljenje klincima, koji su ih okupirali, tražeći autograme i zajedničke fotografije, usput ih ispitujući kako da i oni, jednog dana obuku crveno-plavi dres i istrče na Gradski stadion.

A pojedini su i s njima zaigrali fudbal na "male" i pokazali zavidno znanje i talenat u "najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu". 

Ipak, ono što je u ovom trenutku najvažnije za izabranike Vinka Marinovića, prenijeli im mnogo pozitivne energije pred nedjeljni derbi susret protiv Veleža u Banjaluci. (nedjelja, 20.45 TV Arena sport)

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Napadač Borca Milan Makarić bio je prezadovoljan što je vrijeme proveo u banjalučkom parku s djecom.

"Divno druženje, drago mi je što sam bio dio svega ovoga i stvarno ovo mi je stvarno predivno potrošeno vrijeme. nadam se da su i djeca uživala i da ćemo nekog od njih gledati na našem mjestu. Sigurno da nam je bitno da osjetimo ljubav i podršku prema klubu, koja nam mnogo znači. Ovom prilikom bih pozvao sve navijače da nas i sutra podrže u jednoj bitnoj utakmici (protiv Veleža, prim.aut) i nadamo se da ćemo ih obradovati pobjedom. Neće biti lako, novi derbi, ali nadam se nastavku niza trijumfa i da ćemo se zajedno ponovo radovati", rekao je Makarić.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

I izraelski vezista Roslan Barski bio je dobro raspoložen nakon druženja s klincima.

"Lijepo je i dobro za nas što se družimo i što smo prisni s navijačima, a odlična je atmosfera u druženju s djecom i njihovim porodicima. Naravno da protiv Veleža sutra želimo da zabilježimo sedmu uzastopnu pobjedu, ali isto tako će sigurno biti teška utakmica. Pripremićemo se za njih i nadam ostvariti sedmi trijumf ove sezone", rekao je Izraelac.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Kolumbijac Sebastijan Herera takođe očekuje i vjeruje u pobjedu protiv Veleža.

"Bilo je baš lijepo što s djecom provodimo vrijeme, fotografisanje, autogrami... To je to, jako lijepo što su i najmlađi uz nas. Klinci su danas bili dobri u fudbalu, svi treniraju i svi znaju da igraju. Kad je riječ o sutrašnjem meču, svi su teški, kao i ova protiv Veleža, a nadam se osvajanju tri boda. Dugo je prvenstvo, vidjećemo", istakao je Herera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC