• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alegri odgovorio Pioliju: Fudbal nije matematička jednačina

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ko je favorit za "skudeto"? Stefano Pioli smatra da je Juventus među glavnim kandidatima, ali trener "stare dame" ne želi stvara pritisak svojim fudbalerima.

 masimilijano alegri, stefano pioli Izvor: EPA/CLAUDIO GIOVANNINI/ANSA

Trener Juventusa Masimilijano Alegri odgovorio je danas svom kolegi iz Milana Stefanu Pioliju, koji je svrstao tim iz Torina među favorite za titulu, istakavši da "fudbal nije matematička jednačina".

"Sadašnji pogled na šampionat ne znači mnogo, čak i ako nam to što smo među prva četiri tima omogućava da radimo mirno", rekao je Alegri na konferenciji za novinare uoči meča protiv Atalante.

Juventus je trenutno četvrti na tabeli Serije A, odmah iza Intera i Milana, i Napolija, koji je danas lako izašao na kraj sa Lećeom (4:0), a Pioli je juče izjavio da su "crno-bijeli" iz Torina favoriti za "skudeto" jer ove sezone ne igraju evropska takmičenja.

"Naš cilj je da završimo među prva četiri tima, sa željom da postignemo velike stvari... Napredujemo, ali fudbal nije matematička jednačina. To što ne igramo u Evropi ove sezone ne znači da smo automatski favoriti. To pokazuje i ono što se dešavalo prethodnih sezona", istakao je Alegri.

Juventus će sutra gostovati Atalanti, u sedmom kolu Serije A, a Alegri je najavio da neće moći da računa na pomoć srpskog napadača Dušana Vlahovića koji ima problema sa leđima.

(MONDO/agencije)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC