• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najljepša fudbalerka šokirala javnost: "Poznati fudbaler mi je nudio novac da spavam s njim" (FOTO)

Najljepša fudbalerka Ališa Leman ističe da stalno dobija nemoralne ponude, od kojih je jedna bila posebno bezobrazna.

 Ališa Leman nemoralna ponuda Izvor: Profimedia

Švajcarska fudbalerka Ališa Leman iz Aston Vile nije ni blizu među najboljima u ovom sportu, ali je zato zbog svog izgleda i provokativnih fotografija na društvenim mrežama popularna recimo kao Hari Kejn. Više od 16 miliona ljudi prati je na Instagramu i čini se da je znala kako dobro da unovči svoju popularnost, što je sjajna vijest za nju jer fudbalerke i dalje imaju daleko manje ugovore od kolega.

Ipak, njenu slobodu na društvenim mrežama mnogi su krivo protumačili, tako da redovno dobija nemoralne ponude. Nakon što su je pozvali da se pridruži stranici "Only Fans" i dijeli golišave fotografije, Lemanova je sada otkrila da joj se javio i jedan fudbaler i nudio novac u zamjenu za odnose!?

"Dobila sam poruku od nekoga ko je veoma poznat u cijelom svijetu. Već smo se sreli, ali ne lično. Bili smo na istom događaju. Htio je da mi ponudi 100.000 franaka za jednu noć", rekla je Ališa Leman koja je otkrila da se to desilo dok je bila u noćnom klubu u Sjedinjenim Američkim Državama, ali nije nije otkrila o kome se radi, niti kada se sve ovo tačno odigralo, što je podiglo sumnju kod nekih da govori istinu.

"Nema šanse da to prihvatim. I svejedno: samo 100.000 franaka?", nasmijala se Ališa Frank i dodala: "Ne mogu da otkrijem njegovo ime. Mogu samo da kažem da je veoma poznat u cijelom svijetu".

Lemanova je otkrila da je taj fudbaler "glup" i da još ima njegovu poruku, a vidjećemo šta će na sve to reći njen bivši dečko Daglas Luiz, koji inače takođe igra u Aston Vili. Interesantno je da je Ališa Leman prethodno eksperimentisala u vezama, tako da je prije pomenutog fudbalera bila u vezi i sa jednom fudbalerkom.

Pogledajte

01:23
Ališa Leman
Izvor: instagram/alishalehmann7
Izvor: instagram/alishalehmann7

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC