• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantna ispovijest poznatog fudbalera: "Roditelji su pili urin i sahranjivali mrtve!"

Autor Dragan Šutvić

Nekada jedan od najtalentovanijih španskih fudbalera, a danas jedna od najvećih legendi Atletik Bilbaa, Injaki Vilijams u emotivnoj ispovijesti.

 injaki vilijams ispovijest  Izvor: Profimedia

Već godinama je fudbaler Injaki Vilijams (29) jedan od simbola Atletika Bilbaa - još kao dječak stigao je do seniorskog tima, a mnoge je zaintrigiralo što tamnoputi ofanzivac nosi dres tima koji ima veoma strktna pravila. Ipak, Injaki je Baskijac i tu nema nikakvih problema. Rođen je i odrastao u toj španskoj pokrajini, nakon što su mu roditelji stigli iz Afrike. O tom putu progovorio je fudbaler, otkrivajući šokantne detalje.

Put na koji su njegovi roditelji krenuli vodio je od Gane, preko pustinje Sahare, pa zatim Sredozemnog mora, do Španije u kojoj su vjerovali da ih čeka sreća. Bilo je izazovno, a Injaki Vilijams otkriva da su roditelji morali da piju urin kako bi imali snage da pređu pustinju!

"Moji mama i tata su živjeli u Gani. Moja majka je bila trudna i čekala je moje rođenje, a jednog dana moj otac joj je rekao 'Hajdemo odavde'. I krenuli su kroz pustinju", počeo je priču Inaki Vilijams i zatim otkrio šokantne detalje: "Morali su da piju sopstvenu mokraću da bi preživjeli. Moj otac je bio bos i pijesak mu je opekao tabane. Osim toga, morali su da sahranjuju ljude koji su umrli tokom putovanja."

Vilijams je bio reprezentativac Španije, ali je odlučio da promijeni nacionalni tim i obuče dres Gane. Njegov mlađi brat Niko Vilijams igra za Španiju, a on zbog dede nosi dres reprezentacije države u kojoj su mu rođeni roditelji!

"Kada smo ljetos bili na selu, moj brat Niko i ja smo vidjeli bosonogu djecu na putu ili onu koja prodaju banane, pa sam mu rekao 'Slušaj, da nije bilo mame i tate, mogli smo biti jedno od te djece'. Nisam zaboravio na svoju zemlju i obećao sam dedi da ću igrati za reprezentaciju Gane. Umro je ljetos, ali uspio sam da odam počast njemu", zaključio je Injaki.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC