• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalerka napravila haos na društvenim mrežama - rat sa navijačima: "Ako ste ovdje zbog nje, niste dobrodošli"

Gudbalski klub iz Engleske ima problem jer im je jedna od igračica prelijepa.

 Tare Mae Kirk napravila haos na društvenim mrežama Izvor: Instagram/taramaekirk/printscreen

Engleski klub Piterboro, odnosno ženska sekcija njihovog kluba, pobjesnio je na "navijače" svog kluba, koji su objave na društvenim mrežama zatrpali komentarima na račun Tare Mae Kirk, fudbalerke tog tima. Svi komentari ostavljeni ispod objava na kojima je Tara odnose se na njen atraktivan fizički izgled - što u klubu smatraju neprikladnim ponašanjem.

Ženski tim Piterbora istakao je da je "zaprepašćen" komentarima koji im stižu i da novi navijači uopšte nisu dobrodošli ukoliko je jedini razlog za podršku fizički izgled jedne od njihovih fudbalerki. O tome kolika je razlika između objava na kojima je u centru pažnje Kirk i ostale igračice jasno govor samo jedan pogled na te tvitove.

Dvije objave nakon što je Tara Mae Kirk postigla golove u ubjedljivoj pobjedi (10:0) u okviru lokalnog kupa takmičenja sakupile su gotovo 40.000 sviđanja, dok su golovi ostalih fudbalerki uglavnom na dvocifrenom broju sviđanja. Razlika je drastična, a to se nikako ne sviđa Piterboru koji pokušava da u prvi plan istakne fudbalske kvalitete svojih igračica, a ne njihov izgled. Kad smo već kod njega, ovo je Tara:

Određeni broj komentara izazvala je i Ker Perkins, koja je takođe zbog fizičkog izgleda bila u centru pažnje novih navijača Piterborga. Doduše, o njoj se pričalo daleko manje nego o Kirk koja je brzo postala prilično poznata među fudbalskim navijačima u Engleskoj, pa je na društvenim mrežama prikupila nekoliko desetina hiljada pratilaca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC