• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Njemačke šokirao na prijateljskom meču (VIDEO)

Njemački selektor Julijan Nagelsman šokirao je fudbalske fanatike instrukcijama Kevinu Trapu da glumi povredu.

 Nagelsman tražio od Trapa da glumi da je povrijeđen Izvor: Twitter/nocontextfm1/printscreen

Domaćin narednog Evropskog prvenstva nije u sjajnoj formi nekoliko mjeseci pred turnir - Njemačka je u utorak uveče poražena od Austrije u Beču (2:0) golovima Marsela Sabicera u 29. i Kristofa Baumgartnera u 73. minutu meča. Ovaj meč obilježile su dvije zanimljive ideje njemačkog selektora Julijana Nagelsmana, koji ima sve manju podršku u javnosti.

Ponovo je meč počeo sa Kaijem Havercom na lijevom beku, uz opasku da planira i u budućnosti da ga koristi na tom dijelu terena, ali to nije najčudnije što je uradio. Ofanzivac Arsenala saznao je prije meča šta treba da radi, što nije slučaj sa golmanom Kevinom Trapom. On je tokom utakmice sa klupe za rezerve dobijao uputstva da legne i pravi se povrijeđen! Kamere su sve zabilježile...

Na snimku se jasno vidi kako Naglesman u jednom trenutku prilazi teren i uz zvižduke doziva čuvara mreže njemačke reprezentacije. Kada uspostave kontakt pokazuje mu da padne, što se i dešava samo nekoliko desetina sekundi kasnije. Bilo je to u 52. minutu, pri prednosti Austrije (1:0), u idealnom trenutku da Julijan podijeli neke instrukcije svojim igračima. Upravo to se desilo - Nijemci su izmislili prekid kako bi fudbaleri dobili nove instrukcije, ali ni one nisu pomogle. Pogledajte kontroverzni snimak:

Njemačka će narednog ljeta biti domaćin Evropskog prvenstva, pa za taj turnir nisu igrali kvalifikacije. Zbog toga su u posljednjih godinu dana odigrali veliki broj prijateljskih utakmica i ne može se reći da su impresionirali na njima. U martu su savladali Peru, zatim izgubili od Belgije, pa remizirali sa Ukrajinom. Uslijedili su proazi od Poljske, Kolumbije i Japana, pobjede nad Francuskom i SAD, remi sa Meksikom i porazi od Turske i Austrije. Podsjećamo, Njemačka je učešće na Mundijalu u Kataru završila već u grupnoj fazi, pošto je bila trećeplasirani tim svoje grupe.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC