• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler pijan izazvao nesreću!? Stigle prve informacije! Policija Baloteliju donijela alkometar - ovako je reagovao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Odmah mu je oduzeta vozačka dozvola!

 Mario Baloteli vozio pijan Izvor: XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia

Italijanski fudbaler Mario Baloteli (33) doživio je tešku saobraćajnu nesreću u četvrtak uveče, u blizini rodne Breše, gdje je smrskao svoj skupocjeni automobil Audi Q8. Prema prvim informacijama, on je uz pomoć dežurnih ljekarskih službi napustio vozilo, a potom je policija pokušala da mu izmjeri nivo alkohola u krvi, ali je on to odbio!

Uzrok nesreće bi tek trebalo da bude utvrđen. Centarfor turskog tima je napustio vozilo teturajući se, nakon što su u kolima eksplodirali svi vazdušni jastuci. Prema izvještaju novinara lista "Đornale di Breša", Baloteliju je odmah pomoglo medicinsko osoblje, a policija je pokušala da ga podvrgne alko-testu i donijela je alkometar, ali je fudbaler odbio da bude podvrgnut tom testiranju. Tada mu je oduzeta dozvola.

Pogledajte slike nesreće:

Baloteli je u mladosti bio sklon incidentima, doživio je teže udese i dok je igrao za Mančester siti, a u poznim igračkim godinama djelovalo je da je sazrio dovoljno da svoj nesumnjivi talenat iskoristi da produži karijeru igrajući na nižem nivou od onoga na kojem je trebalo. On je trenutno na odsustvu iz svog kluba Adane, za koju ne igra zbog povrede, od koje se oporavlja u Italiji.

Izvor: FABIO MUZZI / AFP / Profimedia

Mario Baloteli upoznao je svijet sa svojim talentom 2007, igrajući kao 17-godišnjak za moćni Inter, poslije čega je bio član Mančester sitija, Milana, Liverpula, a potom je postepeno počeo da silazi sa najveće pozornice, pa je igrao najprije tri godine za Nicu, prije nego što je počeo da svake sezone mijenja timove - Marsej, Brešu, Moncu, Adanu, Sion, opet Adanu... U međuvremenu je imao i kratki povratak u reprezentaciju Italije 2018, ali je brzo bilo jasno da on više nije igrač koji može da pomogne nacionalnom timu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC