• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta smo pronašli na stadionu Jang Bojsa? (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Evo šta smo pronašli na stadionu Jang Bojsa pred meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona. /Od reportera MONDA iz Berna, Dušana Ninkovića./

 fan šop jang bojsa fotografije  Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Stadion na kojem će Jang bojs i Crvena zvezda u utorak uveče odigrati ključni meč za evropsko proljeće okružen je poslovnim prostorom i tržnim centrom sa nekoliko prodavnica koje su dobro poznate i kupoholičarima u Srbiji. Kada je već tako, iskoristili smo priliku da prošetamo i oko stadiona, gdje smo naišli na nekoliko zanimljivih detalja.

Prije svega, klupska prodavnica je jedan od najmanjih lokala u okviru stadiona, ima samo nekoliko kvadrata i Švajcarci su se trudili da mali prostor što bolje iskoriste. Vidjećete na fotografijama kako to izgleda, pošto su artikli izloženi skoro do krova. I cijene su takve - skoro do krova. Dres žuto-crnih u kakvom igraju Ligu šampiona košta simboličnih 120 franaka, što je za nekoliko hiljada dinara skuplje nego dres u Zvezdinoj prodavnici u Beogradu.

Slična je situacija i sa ostalim artiklima, poput privjezaka, zastavica, dukseva, jastuka i lopti, a posebno je zanimljivo kako su Švajcarci procijenili šal za večerašnji meč. Iako nije prilagođen zimskim uslovima već je veoma lagan, šal na kojem su grbovi srpskog i švajcarskog šampiona košta čak 30 franaka, što je oko 3.650 dinara! U poređenju cijene i kvaliteta, verovatno je to najskuplji predmet u prodavnici.

Samo nekoliko koraka dalje, u okviru tržnog centra, nalazi se specijalizovana prodavnica sportske opreme koja je izuzetno dobro snabdjevena. Kopačke, lopte, sva moguća vrsta opreme, ali i fudbalski dresovi slavnih evropskih klubova izloženi su javnosti.

Što se fudbalskih dresova tiče, teško je očekivati da ih neko kupuje na ovakvom mjestu, čak i kada bi se radilo o opremi nacionalnog tima koju "reklamira" Granit Džaka. Dečiji dresovi najvećih evropskih ekipa koštaju 90 franaka, dok je dres za odrasle između 110 i 120. U ponudi su Real, Barselona, PSŽ, Juventus, Roma, Liverpul, Arsenal, Mančester junajted...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC