• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako Englezi vide "orlove" pred EURO: Piksi da se moli za Mitra u Saudijskoj Arabiji

Ovako na Ostrvu vide kvalitete i mane reprezentacije Srbije.

 Englezi o reprezentaciji Srbije Izvor: MN PRESS

Žrijebom za EURO 2024 u Nemačkoj (14. jun - 14. jul) određeno je da će reprezentacija Srbije u grupnoj fazi učestvovati u Grupi C, uz Englesku, Dansku i Sloveniju. Plasman u nokaut fazu obezbijediće dvije prvoplasirane ekipe i trećeplasirana, pod uslovom da bude među četiri ekipe sa boljim skorom na toj poziciji.

Nakon žrijeba, britanski "Gardijan" ocijenio je šanse svoje reprezentacije za plasman, kao i kvalitet protivnika Gordog Albiona u grupi. "Garet Sautgejt možda se namrštio kada je Danska prva izvučena u grupi sa Engleskom. Slovenija i Srbija nude manje "na papiru" manje stresne testove, iako su i jedni i drugi sposobni da 'ubodu' protivnika", navedeno je.

Autor je ocijenio da je tradicionalni problem Srbije to što svoj napadački talenat ne može da pretvori u timski kvalitet, koji bi u punoj mjeri iskoristio sve sa čim "orlovi" raspolažu.

"Srbija je prepuna napadačkih talenata, ali tradicionalno u ukupnom zbiru ima manje od toga što bi oni zajedno trebalo da budu. Ona će ciljati da na svom prvom Evropskom prvenstvu zauzme drugo mjesto. Selektor Dragan Stojković mora da se nada da njegov talisman, napadač Aleksandar Mitrović, nije otupio svoju oštricu od kada je zamijenio Premijer ligu Saudijskom Arabijom", navedeno je.

"Danska će uživati u pruženoj šansi da se osveti Engleskoj nakon što je osjetila da je bila pokradena na Vembliju na Evropskom prvenstvu 2021. godine, u polufinalu. Ipak, to kako će grupa izgledati može da zavisi od njenih utakmica protiv Slovenije. Te ekipe sretale su se u kvalifikacijama, selekcija Kaspera Hjulmanda završila je na prvom mjestu u grupi zahvaljujući pobijedi 2:1 u Kopenhagenu. Ako Engleska štucne protiv Srbije ili Danske i ako joj budu potrebni bodovi, možda se neće osjećati nesrećno zbog toga što će u trećem kolu igrati protiv Slovenije", zaključeno je.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC