• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godinama hoće da nas obore i zaustave! Oglasio se Zvezdan Terzić: A mi obaramo rekorde, to je naša tvrđava!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić o rekordu koji je klub oborio.

 Zvezdan Terzić o rekordu Crvene zvezde Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda danas je pobijedila Mladost iz Lučana uz dosta muke (3:1) i tako je oborila svketski rekord koji je do sada dokelila sa Real Madridom. Zvezda je postala prvi klub u istoriji fudbala koji je vezao 122 utakmice bez poraza na svom terenu u domaćem prvenstvu, a taj niz počeo je još davne 2017. godine!

Od tada, niko u Superligi nije uspoo da pobokedi Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić" na šta je posebno ponosan generalni direktor Zvezdan Terzić koji se odmah posloke utakmice oglasio za zvanični sajt kluba.

"Znamo koliko je svaki stadion važan svom klubu i njegovim navijačima i koliku prednost donosi domaći teren. Ponosni smo što je Crvena zvezda kroz istoriju izgradila kult Marakane i što klubovi sa strahopoštovanjem dolaze na naš stadion. Svjesni smo koliko je zvezdašima važna Marakana, i to da ona bude neosvojiva tvrđava", kazao je on.

"Već šest i po godina to i jeste, kada je riječ o Superligi, što opet dovoljno govori o našoj dominaciji u domaćim okvirima. Drago mi je što smo prestigli Real Madrid i postavili svjetski rekord. Ključ uspjeha je u kontinuitetu dobrog rada, istrajnosti i spremnosti da se donose teške odluke. Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde. Kada je riječ o granicama, samo nam je važno da sutra budemo bolji nego danas", zaključio je Terzić.

Podsjetimo, Crvenoj zvezdi su pobedu donijeli Aleksandar Katai, Jovan Mijatović i In Bom Hvang, a već u srijedu na "Marakanu" dolazi Mančester siti, za oproštaj od Lige šampiona za ovu sezonu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC