• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bahar pred derbi pričao o bivšem treneru Borca: Moramo da se prebacimo sa Lige šampiona, on nas odlično poznaje!

Ide derbi, ali prije toga mora da padne Nenad Lalatović.

 Barak Bahar pred Spartak i derbi - Lalatović poznaje Zvezdu Izvor: MN PRESS

Prije vječitog derbija Crvena zvezda mora da pobijedi u Subotici kako bi bila sigurna da će dočekati meč sa Partizanom na prvom mjestu Superlige. U 19. kolu gostuju crveno-bijeli Spartaku na čelu sa Nenadom Lalatovićem a Barak Bahar je pred ovaj meč istakao da će se u Subotici vidjeti neki dobro poznati likovi. 

"Svaki tim protiv Zvezde želi da se pokaže i to nije ništa novo, ali u Spartaku su tu i bivši fudbaleri i bivši trener našeg kluba, tako da će možda imati veću motivaciju nego inače. Nama to ne pravi razliku, jer smo spremni za tešku utakmicu protiv dobrog tima i potpuno fokusirani na ono što nas očekuje. Svi igrači su spremni, i želimo da završimo polusezonu na pravi način. Moramo da budemo fokusirani i da se "prebacimo" sa Lige šampiona na Superligu. Biće drugačija, ali teška utakmica svakako", počeo je Bahar i posebno je pomenuo Nenada Lalatovića: "Lalatović dobro poznaje Zvezdu. Tu je već nekoliko utakmica i siguran sam da ima veliku motivaciju. Mi smo svakako spremni za težak meč."

Iza crveno-bijelih je težak meč sa Mančester sitijem, a na toj utakmici je još jednu odličnu partiju prikazao mladi desni bek Kosta Nedeljković. Smederevac po desnom boku igra sve bolje. 

"Teško je igrati protiv najboljeg tima na svijetu, pogotovo se braniti protiv igrača Mančester Sitija. Ne kažem da su ovdje igrači loši, ali je drugačije. U sljedećoj utakmici ćemo sigurno pokazati bolju defanzivu. Srećan sam zbog Koste, dobro igra i hrabar je. Mlad je, a igra na velikoj sceni. Već se ustalio u tim, ali pred njim je još mnogo rada i prostora za napredak. Siguran sam da ako bude nastavio u ovom maniru, da će biti igrač za najbolje evropske lige", naglasio je izraelski stručnjak.

Iako je Crvena zvezda u jeku priprema za vječiti derbi, to ne znači da će bilo ko odmarati kada je standarni igrački kadar u pitanju. "Hoćemo da pobijedimo Spartak, i ne planiram ikog da odmaram zbog derbija. Obje utakmice nam nose tri boda, a Spartak je prioritet. Želim najbolje igrače za ove dvije utakmice."

Tim je poslije poraza 3:2 od Mančester sitija dobio aplauze sa tribina, a Bahar smatra da se tu vidjelo da navijači cijene kvalitetnu igru i veliku požrtvovanost ovog tima. 

"Naši navijači znaju da cijene odnos, trud i dobar fudbal. Uprkos porazu od Mančester Sitija, dali smo sve od sebe i igrali protiv sjajnog tima, a oni su to znali da nagrade aplauzima. Bili smo hrabri, kreirali šanse i mislim da smo zaslužili barem bod. Znaju navijači to, i siguran sam da će ih biti u velikom broju, kako u Subotici, tako i na derbiju", zaključio je Bahar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC