• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar Mrkela pohvalio Zvezdu: Ovo nam je najbolje izdanje u Ligi šampiona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela o izdanju u Ligi šampiona i Baraku Baharu.

 Mitar Mrkela o Baraku Baharu i Crvenoj zvezdi Izvor: K1 televizija/printscreen/MN Press

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela gostovao je na televiziji "K1" povodom poraza od Mančester sitija (3:2) i završetka učešća u Ligi šampiona za ovu sezonu i izjavio je da je "lično bio zadovoljan". Prema njegovoj ocjeni, za koju kaže da je utisak i čitave svlačionice, Zvezda je igrala dobar fudbal, ali je mogla da ostvari i bolji rezultat.

"U svakoj utakmici smo bili konkurentni i ostajali u trci za bolji rezultat do kraja utakmice. Vrijedi reći da je ovo bilo naše treće učešće u Ligi šampiona. U prvom smo osvojili četiri boda, u drugom tri boda, sada smo osvojili jedan bod. Ako uporedimo, mislim da smo ovoga puta najviše pokazali iako imamo najmanje bodova", kazao je Mitar Mrkela i potom elaborirao zbog čega to misli govoreći o gol-razlici.

"Igrali smo dobar fudbal, postavili smo ciljeve da budemo brži i mlađi, da budemo konkurentniji i mislim da smo uspjeli u tome. U svim aspektima smo bili dosta dobri i najmanje golova smo primili u odnosu na ranija takmičenja (15, a prije toga 17 i 20). Postigli smo i najviše golova (7), u odnosu na ranije sezone. Tako da, svi parametri govore da smo bili dobri osim tog rezultatskog aspekta", kazao je Mrkela i potom se osvrnuo na status Baraka Bahara, za koga mnogi kažu da mu je posao u opasnosti ako naredne nedjelje ne pobijedi Partizan.

"Bahar je neprikosnoven autioritet, želio je da upravlja sektorom kako je inače radio u Makabiju. Jednostavno, ja mu pričam, on dođe i kaže im šta treba da se radi i tu se završava priča. Naš mentalitet nije takav, to vojnički. Zahtijeva mnogo više priča i razgovora sa onima koji igraju i koji ne igraju. Da li je shvatio? Pričamo i dalje o tome", naglasio je Mrkela.

Što se tiče pojačanja, podsjetio je da je Zvezda napravila veliki broj promjena tokom ljeta i da razumije kritike zbog dolazaka Šerifa, Hvanga i Đige na samom kraju, ali objašnjava da je to sve imalo "svoje zašto". "Sve što smo radili bilo je sa smislom, sa željom da unaprijedimo ekipu. Nikako ne možemo da govorimo o tome da li je pogođeno ili promašeno poslije tri mjeseca. Pogledajte, pa i Pep dovodi igrače za 100 miliona da ne igraju. Ne znam šta bi bilo kod nas da je tako... Svakome treba period adaptacije", zaključio je direktor Zvezde.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:10
Liga šampiona, Zvezda - Siti, sat vremena pre početka
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC