• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladimir Ivić: Ja da vodim Zvezdu? Šansa je nula!

Autor Dragan Šutvić

Vladimir Ivić je ispričao da neće biti trener Crvene zvezde ni sada, a ni u budućnosti.

 vladimir ivić o crvenoj zvezdi  Izvor: Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia

Vladimir Ivić fantastično vodi Krasnodar ove sezone i trenutno je lider Premijer lige Rusije, pa je zbog toga na meti brojnih bogatijih klubova. Jasno je da u Iviću tinja želja da se jednoga dana vrati u Englesku, gdje je vodio Votford do elitnog ranga, dok ga sa druge strane srpski fudbal ne zanima. Više puta su ga povezivali sa dolaskom u Partizan, u kome se igrački ostvario, a Ruse je zanimalo da li bi u bilo kom slučaju preuzeo Crvenu zvezdu.

"Kakve su šanse da budem trener Zvezde? Šansa za to je nula. To u Srbiji nije moguće!", naglasio je Vladimir Ivić za ruski portal "Šampionat", dok je njegov imenjak Milojević nedavno imenovan za nasljednika Baraka Bahara.

"Počnimo sa činjenicom da me oni sami nikada neće kontaktirati. Oni znaju da ću odbiti, čak i ako mi daju sve što želim. U Srbiji je o tome zabranjeno i razmišljati, a ne raditi. Ali, poštujem Crvenu zvezdu - moj brat je igrao za njih", rekao je Vladimir, misleći tom prilikom na Iliju Ivića koji ne samo da je bio fudbaler crveno-bijelih devedesetih, nego je bio i sportski direktor u eri Vladana Lukića, ali se nije snašao ni blizu kao u Grčkoj.

Vladimir Ivić i Milivoje Vitakić
Izvor: MN PRESS

Vladimir Ivić je gledao nedavni 171. "vječiti" derbi Partizana i Crvene zvezde koji je dobio njegov prijatelj Igor Duljaj (2:1), a Rusima je otkrio šta za njega predstavlja najveća utakmica srpskog fudbala. I sam je bio učesnik mnogo puta:

"Svaka ovakva utakmica je luda. Sjećam se da smo igrali u gostima, a meč je prekinut u trećem minutu jer su navijači oba tima upali na teren i započeli tuču. Odmah smo otrčali na podtribinu da ne bismo imali problema. Ne zaboravite ovo - veoma je opasno! Partizan je dio mene od moje šeste godine", dodao je Ivić.

Podsjetimo, Ivić je trenersku karijeru počeo u grčkom PAOK-u, potom je bio u Makabiju iz Tel Aviva, potom je vodio Votford, pa se vratio u Izrael, da bi od januara preuzeo Krasnodar i sa njim pravi ozbiljne rezultate.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC