• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čistka" u Etno-selu Stanišići: Zvijezda 09 okončala saradnju sa "pola tima"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Povratnik u premijerligaško društvo nije imao mnogo uspjeha u prvom dijelu sezone, a tokom zimske pauze krenuo je u novu rekonstrukciju tima.

 Zvijezda 09 ostala bez devetorice igrača Izvor: Facebook/FK Zvijezda 09

Neplanski je Zvijezda 09 stekla status premijerligaša na kraju prošle sezone, kada je zbog nedobijanja licence za Premijer ligu BiH "izvisila" Krupa, a klubu iz Etno-sela Stanišići kao drugoplasiranom u Prvoj ligi RS pripalo je mjesto u bh. eliti.

Semberci su tada krenuli u potpunu rekonstrukciju tima. Veliki broj igrača napustio je klub, angažovana su pojačanja, ali taj proces promjene praktično kompletnog igračkog kadra nije dao baš najbolje rezultate.

Prvi dio sezone okončan je na posljednjem mjestu, sa svega tri trijumfa na 18 mečeva. Od te tri pobjede, čak dvije su došle u posljednja tri kola polusezone. Ranije je zbog loših rezultata "ceh" platio trener Mihajlo Jurasović, na čije mjesto je stigao Darko Milisavljević.

Dakle, premijerligaša iz Etno-sela Stanišići na proljeće očekuje žestoka borba za opstanak u koju će, sada je to već izvjesno, ponovo ući sa znatno izmijenjenim igračkim kadrom. Klub je saopštio da je saradnja okončana sa devetoricom fudbalera, koji su slobodni u potrazi nove sredine.

Saradnja je okončana sa Mladenom Jutrićem, Markom Jevremovićem, Aleksom Paićem, Zoranom Danoskim, Krstom Đorđevićem, Bubakarom Saneom, Emanulahom Blaževićem, Nenadom Gavrićem i Sedadom Subašićem.

"Pomenutim igračima zahvaljujemo se na dosadašnjoj saradnji i želimo im puno sreće u nastavku karijere", saopšteno je iz kluba. 

Stručni štab Zvijezde 09 tako će ponovo imati mnogo posla oko uigravanja novog tima, kako bi u drugom dijelu prvenstva pokušao da napravi čudo i zadrži status premijerligaša.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC