• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer bomba - Vasilije voli Crvenu zvezdu, ali za pet miliona evra potpisuje za evropskog velikana

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vasilije Adžić uskoro će postati saigrač Dušanu Vlahoviću i Filipu Kostiću!

 Vasilije Adzic prelazi u Juventus za pet miliona evra Izvor: MONDO/X/FabrizioRomano

Crnogorski biser Vasilije Adžić prelazi u Juventus u transferu vrijednom pet miliona evra! Ovu vijest objavio je najobavješteniji novinar u Italiji, Fabricio Romano, uz navedene detalje tog transfera. "Juventus završava pregovore o potpisu talenta rođenog 2006. godine, Vasilija Adžića, jer je Budućnosti iz Podgorice ponudio pet miliona evra, plus procenat od naredne prodaje", objašnjeno je.

Već se nagađa da će đak Budućnosti i mladi reprezentativac Crne Gore u januaru otići na ljekarske preglede i da će uskoro i definitivno postati saigrač srpskih internacionalaca, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića. Vasilije je dugo bio dovođen u vezu sa Bolonjom, ali se potom ipak pojavio Juventus i "preoteo" ga od rivala iz Serije A.

Vasilije je rođen u Nikšiću 12. maja 2006, što znači da će na proleće tek postati punoljetan. Visok je 185 centimetara i igra na pozoiciji ofanzivnog veziste. U dresu Budućnosti odigrao je već 47 utakmica i dao devet golova, uz pet asistencija a već nedjeljama i mjesecima poznato je da praktično nije bilo šanse da pređe među beogradske "vječite" rivale.

"Iako volim Zvezdu, iskreno, ne bih išao ni među crveno-bijele, ni u Partizan. Mislim da bi za mene najbolje bilo da odem negdje gdje ću odmah igrati, u neki, da tako kažem, srednji klub sa manje pritiska", rekao je on. U skladu sa njegovim riječima, ne bi bilo iznenađenje da ga Juventus najprije pošalje u pozajmicu u neki drugi tim, gdje bi završio fudbalski razvoj u Italiji, baš poput Dušana Vlahovića, sa kojim bi mogao da zaigra uskoro i u prvom timu "Stare dame". Jedno je sigurno - pred Vasilijem je lijepa fudbalska budućnost ako nastavi razvoj kao do sada.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:16
Vasilije Adžić
Izvor: mondo.me
Izvor: mondo.me

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC