• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni argentinski fudbaler u bolnici zbog predoziranja: Prvo ga brat izbo na ulici, sad hitno hospitalizovan

Autor Milutin Vujičić

Užasne vijesti stižu iz Argentine gdje je navodno Ezekjel Laveci hospitalizovan zbog predoziranja drogom.

 Laveci u bolnici zbog predoziranja Izvor: Profimedia/AFP

Poznati argentinski fudbaler Ezekjel Laveci (36) prolazi kroz teške životne trenutke. Krajem prošle godine izboden je na ulici u Urugvaju, kada je navodno bio u sukobu sa rođenim bratom, međutim tu se problemi ne završavaju. Iako su rane u predjelu stomaka i prelom ključne kosti sanirane, i Laveci se vratio u Argentinu, sinoć je ponovo primljen u bolnicu, objavio je dobro poznati španski list "Marka". Takođe, isto je objavio i argentinski "Klarin" koji je prvi imao informaciju i kada je Laveci izboden.

O čemu se radi? Laveci je hitno primljen u bolnicu zbog predoziranja i nalazi se na intenzivnoj negi. Navodno, Laveci je u bolnici "Sanatorio Zabala" u Buenos Ajresu, međutim njegova porodica za sada demantuje takve informacije i ističu da je sve u redu sa Argentincem.

"Već mu se dešavalo da se predozira, pa su njegovi najbliži morali da reaguju... Sada je hospitalizovan na trećem spratu bolnice Zabala u Buenos Ajresu, sa njim je samo njegova djevojka Natali Borhes", istakao je novinar Luis Ventura, dok je sa druge strane iz porodice stigla informacija da je u pitanju "rutinski tretman" i ništa više, međutim već kolaju informacije da je Laveci "dotakao dno" baš zbog loših porodičnih odnosa.

Ezekjel Laveci je inače završio igračku karijeru 2019. godine gdje je igrao u Kini za Hebej gdje je zaradio ogroman novac, dok je u najboljim danima bio je član Napolija i Pari Sen Žermena. Karijeru je počeo 2003. godine u Estudijantesu, potom je igrao za San Lorenco, da bi od 2007. do 2012. godine bio član Napolija.

Igrajući na jugu Italije, postigao je 38 golova na 156 utakmica, da bi potom prešao u Pari Sen Žermen. Za četiri godine, postigao je 35 golova u njihovom dresu, a onda otišao u Kinu.  Laveci je inače bio član reprezentacije Argentine od 2007. do 2016. godine, a postigao je devet golova na 51. nastupu. Igrao je i finale Mundijala sa "gaučosima" 2014, ali nije se radovao svjetskoj tituli, dok sada ima mnogo veće životne probleme.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC